Login/Registracija

Rada Manojlović na ivici suza zbog Siniše Medića: „Zaledila sam se, niko ne nije primetio njegovu bol i tugu“

VODITELJI SA GOSTIMA ZGS SNIMANJE 20092023 FOTO FILIP 4OK 1

Pevačica Rada Manojlović gostovala je ove subote u emisiji „Zvezde Granda Specijal“, a tom prilikom je otkrila kako je dogovorila gostovanje sa Sinišom Medićem.

U emotivnom govoru Rada je odala priznanje Grandovom voditelju jer se samo nekoliko dana od smrti voljene osobe vratio poslu i pokazao da je pravi profesionalac.

RADA MANOJLOVIC ZGS SNIMANJE 20092023 FOTO FILIP 21OK 1

-Ja moram da kažem da sam mislila da Siniša danas neće voditi emisiju, a on je pokazao šta je profesionalizam. Pre par dana on i ja smo se dopisivali i to noću oko gostovanja u emisiji .Zezali smo se on mene zove noćnom pticom i kaže da se samo u sitne sate može sa mnom pričati – rekala je ona i dodala:

Dok smo se tako šalili on mi je napisao u jednom trenutku: ”Rado upravo mi je baka umrla dok sam je držao za ruku molim te nastavi dogovor sa koleginicom Vesnom”. Ja sam se zaledila. Posle mi je ispričao da mu je baka za koji je bio jako vezan preminula u trenutku dok se šalio sa mnom, a držao je za ruku. On danas posle samo par dana od kada je sahranio voljeno biće ovde je nasmijan i niko ne bi primetio njegov bol i tugu i zato svaka čast na profesionalizmu.

SINISA MEDIC ZGS SNIMANJE 20092023 FOTO FILIPok

BONUS VIDEO – Vesna i Siniša o novoj sezoni:

BONUS VIDEO – Rada o odnosu sa Milanom:

PROČITAJTE I:

Foto: F. Pavlović,
Autor: A.Milinković