Login/Registracija

PUKLA BRUKA: Ceca Saši DONELA UNUKOVE PELENE, pa mu zapevala ovaj hit!

Slavica Trubarac (27) iz Beograda večeras je probila led i prva nastupila na velikoj sceni “Zvezda Granda“ gde je otpevala pesme “Ako te pitaju“ i “Ja za ljubav neću moliti“.

Za svoju izvedbu dobila je velikih pet glasova, ali ono što se Popoviću najviše dopalo jeste njeno zvučno prezime.

– Po tome će te ljudi lako pamtiti, kao recimo Slavicu Ćukteraš.

Đorđu Davidu i Ceci jako se dopala ova kandidatkinja i oboje su je želeli u svom timu, dok je jedino Viki bila drugačijeg mišljenja.

– Po mom mišljenu si imala oscilacije i meni je na momente bilo bezlično– rekla je Viki a onda je Saša dobacio da je to neistinito i da je devojka zaslužila maksimalan broj glasova.

– Nema veze, meni odgovara ovih pet glasova jer onda ja odlučujem kod koga ide Slavica.

Tada je Viki tražila Marijino mišljenje a kada je uzrujana povisila ton, Šerifovićeva je rekla- Polako molim te, tek smo počeli, moraju prvo uši da mi se naviknu- na šta je Ceca odgovorila- Veštice, ne diraj mi kumu!

– Ma nemoj ja i tebe i tvoju kumu…znači samo polako– našalila se Mara.

– Jao slušaj Cecu, “Nemoj da mi diraš kumu“, evo sad smo se us*ali u gaće svi!– viknuo je Popović.

– Imam ja pampers ponela sam od unuka, za tebe posebno.- smejala se Ceca, pa i ostatak žirija.

– Prošetaćeš i ti ovde, pa da mi vidimo šta je tebi puklo pozadi…da ne govorim sada– poručio joj je Saša, a onda mu je Ceca otpevala deo svoje pesme- U zlo doba puče, ko iz pakosti.


– Nemoj ovde da mi pevaš Milijeve pesme, samo ove pre njega– još jednom se našalio Saša pa se vratio na kandidatkinju, koja je od prvobitnih pet glasova na kraju imala samo tri mentora u trci.

Saša je odlučio da Slavicu dodeli Ani Bekuti, na šta je takmičarka zahvalno odgovorila- Hvala vam najlepše, to bi bio i moj izbor!

Foto: Munja/ Luća/ Eli,
Autor: T. Bogavac