Login/Registracija

Prvo pa muško! Oba takmičara dobila po 6 glasova a da li je Milijev kandidat uzeo drugog mentora? (FOTO)

Prvi duel u večerašnjoj emisiji “Zvezde Granda“ činili su Milan Stojčinović stari kandidat iz tima Viki Miljković i Bojan Davidović, novi Milijev kandidat.

Milan (24) iz Bjeljine pevao je pesme “Procvetala ljubičica“ Šabana Šaulića i “Ako ipak dođeš da me vidiš“ , dok se Bojan (30) predstavio pesmama “Adio“ od Kneza i “Balkan“ Milana Stankovića.

Oval duel opisali bismo frazom “prvo pa muško“ jer su oba kandidata dobila svih 6 glasova čime su  se plasirali u naredni krug, dok će Bojan moći da promeni mentora.

JK prva je imala čast da kometariše- Milane, Milane, bravo za stajling. Nestvaran sklad izbora pesama i stajlinga, kakav osećaj za scenu. Sa druge strane Bojan. Bojan i ja imamo istoriju zajamnog poštovanja. Bio si prava zvezda na sceni večeras. To je ono što smo svi želeli da vidimo. Bravo za sve- bila je iskrena Jelena- Vidim da si smršao i pravi si dasa, samo ti pesma fali.

-Kandidat broj dva, bio si super, jako lepo, vaspitano, tačno, ugodno. Milane, jao brate. Neću da te bušim, ali mislim da si omašio staling i ovaj put ali si maestralan pevač, to može u ovoj sezoni još jedan, maks dva kandidata ali očajan izbor pesama- rekla je Marija, pa se JK nadovezala- Je li Viki kako birate pesme “E ovo je dosadno, ovo će da smori žiri. E da, to ćemo“, jel tako birate?

Viki je odgovorila da ga čuva i da nije htela odmah sve da ispuca što on može.

Oba kandidata oduševila su sve članove žirija, pa su mi Ana i Snežana dale sve komplimente, a Bojanu posebno. – Pravo si iznenađenje- rekla je Đurišićka.

-Preslađuješ Milane, i onda ostaviš gorak ukus- rekao je Bosanac, pa se prebacio na Bojana- Bojane, šta si došao ovde? Porasla ti kosa jel? Sad će Popović da traži da Bojan pređe od Milija kod nekog, al ja ne mogu da ga uzmem imam ih previše- našalio se on.

Komentarisanje žirija nakratko je prekinuo Popovića, zamolivši Milija da pokaže šta je crtao- Telo Jelene Karleuše sa glavom Bosanca- rekao je Saša, pa je Mili podigao papir– Evo koliko ja volim Bosanca.

Bojan je imao priliku da uzme drugog mentora i to Đorđa, Jelenu, Anu i Mariju, ili da ostane kod Milija. – Ma ja mislim da će da ostane kod Milija jer im on preti- rekla je Marija.

Kandidat je ipak ostao kod Milija, ali imao obrazloženje. – Samo da se obratim Jeleni. Da nije ovde Mili da nismo započeli saradnju, izabrao bih vas- rekao je Bojan.

Foto: D. Milošević,
Autor: T. Bogavac