Login/Registracija

PRVO OGLAŠAVANJE SNEŽANE ĐURIŠIĆ NAKON OPTUŽBI DA UZIMA MITO: Pevačica iznela sve detalje razgovora sa Dušanovom majkom

Pre nekoliko nedelja u medijima je odjeknula vest kada je takmičar „Zvezda Granda“ Dušan Vukadinović optužio svoju mentorku Snežanu Đurišić da mu je tražila mito kako bi prošao u naredni krug takmičenja. Ove navode je oštro demantovala „Grand Produkcija“ i kreativni direktor Saša Popović koji je u jednom gostovanju objasnio šta se zapravo desilo.

Snežana se do danas nije oglašavala u javnosti, a sada je gostujući na Kurir televiziji odgovorila na optužbe takmičara i njegove majke.

– Došla sam ovde jer odavde je sve počelo. Ono što ću za početak reći je da svako govori za sebe. Nedopustivo je da može da vam se obrati neko na ovaj način. Dušan Vukadinović je kandidat koji je zadovoljio sve predizpocije da uđe u Zvezde Granda. Dalje predizpocije dale su mu mogućnost da izabere mentora. S obzirom da je narodnjak hteo je Cecu Ražnatović, ali ona ga je odbila, odabrao je mene. On je jako talentovan, prošao je dva kruga, ali kad je došao treći nije došao spreman. Tada sam mu rekla ovako „dobićeš matrice od pesama koje si sam odabrao i molim te spremi se, sutra se takmičiš“. Sutradan na probi nije to uradio, pitala sam ga koji je razlog. A on je rekao „pa oni su mi poslali ovakvu matericu“. Rekla sam mu to ne sme da priča, jer to nije tako -rekla je ona.

Pevačica se potom osvrnula i na dešavanja na probi, ali je ispričala i kako je tekao razgovor sa Dušanovom majkom.

– Drugim rečima, pokušao je da sabotira.. Zato i postoje probe, da pevač kaže ne čujem sebe dok pevam. Kada sam izašla iz sobe, prolazila sam pored njegove pratnje. Stajala su dve žene, jedna od njih je bila nejgova majka. Ja sam joj se obratila njegovoj majci i zamolila je da utiče na njega, a ona mi je na to rekla da slobodno smem da podviknem na njega. Pored nje je stajala snaja, koja mi je rekla da je Dušan navikao da radi stvari po njegovom. To je sva moja komunikacija sa te dve dame. Otišla sam da se spremim. On je dobio dovoljna broj glasova da prođe u baraž. O prolazu kandidata u baražu odlučuje isključivo Saša Popović – zaključila je Snežana.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković/Kurir