Login/Registracija

PROŠETALA U VENČANICI: Ova zvezda Granda se udaje? (FOTO)

Iako su zabranjena sva masovna okupljanja i proslave zbog pandemije korona virusa, zvezda Granda iznenadila je sve jednom objavom na Instagramu. Atraktivna pevačica objavila je nekoliko fotografija na kojima isprobava venčanice u jednom beogradskom salonu. 


Marina Bogdanović podigla je prašinu na društvenim mrežama jer su svi pomislili da uskoro staje na ludi kamen. Međutim, ona je venčanicu birala za jednu drugu priliku. 


„Pošto sam preuzbuđena oko svog prvog spota koji je trebalo da ugleda svetlost dana već, međutim zbog novonastale situacije sa virusom, odlučila sam da objavljivanje pesme i spota bude odloženo, rešila sam da vam ovih dana predstavim svoje fenomenalne saradnike i da vam kažem da su spot i pesma predobri i da jedva čekam dan kada ću ih podeliti sa vama. I da, ovo jeste reklama, jer smatram da za profesionalnost i kvalitet na mom profilu treba i mora da bude mesta! Želela sam da sa vama podelim nekoliko prelepih fotografija venčanica u kojima sam se osećala PRE LE PO, pa sam čak i sama poželela da se udam ali, to će malo pričekati“, napisala je Marina Bogdanović na svom Instagram profilu. 

Marina Bogdanović voli estradu, ali se ne odriče folklora! (FOTO)

Pevačica je razrešila misteriju i objasnila da će u se u nekoj od ovih lepih haljina pojaviti u svom novom spotu!

Podsetite se jednog od Marininih nastupa u „Zvezdama Granda“:

https://youtube.com/watch?v=QOQ0EHM6eds
Autor: A. B.