Login/Registracija

PROMENE PRED FINALE: Zbog ove odluke Saše Popovića takmičari skaču od sreće (FOTO)

Ove subote završava se peti krug „Zvezda Granda“, a do velikog finala koje će biti održano 20. juna u Beogradu ostalo je manje od mesec dana. Sužava se broj takmičara koji prolaze dalje, konkurencija je sve veća, a mentori se žestoko bore za svakog svog kandidata. Iako je prethodnih sezona mesta u superfinalu bilo za 12 najboljih takmičara, ove godine je Saša Popović odlučio da napravi presedan.

„Ove sezone imamo mnogo kvalitetnih kandidata i takmičenje je podignuto na jedan viši novo sa mentorima tako da smo žiri i ja dugo većali i odlučili da ove sezone u finale ide 16 takmičara“, rekao je Saša Popović na snimanju emisije „Zvezde Granda Specijal“. 

Ova vest najviše će obradovati takmičare koji su oduvek maštali da postanu finalisti najpopularnijeg muzičkog takmičenja u regionu i snimaju pesme za „Grand produkciju“. I mentorima će sad biti malo lakše jer će biti više mesta u finalu za njihove đake u koje veruju i sa kojima svakodnevno vežbaju ne samo pevanje već i kompletan scenski nastup. 

Ove subote se završava peti krug, a onda sledi četvrtfinale, polufinale i finale „Zvezda Granda“. Kako saznajemo, biće mnogo iznenađenja na sceni, fantastičnih performansa ali i gostiju iznenađenja koji će oduševiti sve fanove muzičkog šou programa.

Podsećamo, prve audicije za novu sezonu 2019/2020 počinju početkom juna i spisak gradova možete pogledati OVDE.  Nova epizoda „Zvezda Granda“ donosi puno dobre zabave, ali i nevolje među mentorima, a najavu pogledajte OVDE. 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Bakić