Login/Registracija

PRIPREME ZA FINALE U PARIZU Marija Šerifović sa kandidatima otputovala u Francusku (FOTO)

Nakon što je svoje učenike iz grupe nedavno odvela u noćni provod, mentorka Marija Šerifović svojim kandidatima ponovo je priredila iznenađenje. Pop zvezda je sa svojim takmičarima otputovala u Francusku, gde svi zajedno uživaju i pripremaju se za veliko finale „Zvezda Granda“ koje ih očekuje 20. juna. 

U ČIJEM TIMU JE POBEDNIK? Mentorke Jelena i Marija imaju najviše kandidata u finalu, a evo koliko broje ostali (FOTO)

Ahmed Orahovčić, Armin Jusufović, Džejla Ramović i Ognen Zdravkovski su Marijini finalisti koje je pevačica povela u Francusku, a oduševljeni kandidati odmah su se pohvalili na društvenim mrežama kako imaju najbolju mentorku. 

Džejla je na svom Instagram nalogu objavila zajedničku fotografiju sa svojom mentorkom i iskoristila priliku da joj se zahvali na svemu što je za nju učinila od samog početka takmičenja. „Neizmjerno ti HVALA na svemu što si tokom takmičenja uradila za mene i moje kolege iz tima. Što si mi prije svega bila prijatelj, pa onda i najbolji učitelj i ogromna podrška“, napisala je Džejla u svojoj objavi i dodala kako se Mariji divila od malih nogu.

……

Ognen Zdravkovski i Armin Jusufović takođe su podelili sliku sa Marijom iz Pariza.

……

……

„Prvi ZG Šerifovići“, napisao je Ahmed ispod slike, koja je nastala neposredno pred put u Pariz.

……

I Marija je na svom profilu objavila zajedničku fotografiju sa svojim kandidatima i našalila se kako u slobodno vreme radi kao turistički vodič.

……

Foto: Privatna arhiva,
Autor: M.Jeremić