Login/Registracija

Prijavljivala se ŠEST PUTA za takmičenje, a danas je jedna od NAJAKTUELNIJIH ZVEZDA GRANDA (VIDEO)

Kažu da se upornost uvek isplati, a to je sigurno dokazala Dragica Zlatić svojim učešćem u takmičenju „Zvezde Granda“. Iako se nerado seća svojih prvih muzičkih koraka, danas je veoma ponosna na svoj dosadašnji uspeh.

Nije jedina koja se više puta prijavljivala, ali malo ko zna da se Dragica takmičila čak šest puta i time definitivno oborila rekord.


Tokom emisije „Zvezde Granda Specijal“ imala je priliku da se priseti nekih audicija na kojima je učestvovala, zbog čega i nije bila preterano srećna.

Tokom jednog od pokušaja da postane deo najpopularnijeg muzičkog šoua pevala je pesmu Lepe Brene „Poželi sreću drugima“, a Popovićev komentar na njenu izvedbu tog puta bio je veoma kratak.

– U redu, ajmo dalje- rekao je Saša, a već na jednoj od narednih audicija Dragicin napredak bio je evidentan te joj je tom prilikom Sale poručio da je lepo otpevala.


– Nisam prošla tada, ovo je bilo 2013. godine a ja sam tada imala dvadeset i dve, ali stvarno me je trema ubila i bio mi je visok tonalitet- rekla je pevačica postiđeno.

Seksipilna Čačanka oduševila je žiri glasom, ali i svojim fizičkim izgledom, a mnogi su je tokom takmičenja nazivali devojkom od milion dolara. Kako i sama kaže svoje početke nikada neće zaboraviti, a nastaviće kao i do sada da hrabro korača ka vrhu.

– To što si se prijavljivala šest puta nemoj da doživljavaš kao neuspeh, vidi gde si sada i sa kim sediš na ovoj sceni- posavetovala je voditeljka Vesna Milanović.

Dragicinu audiciju pogledajte u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja/ L. Cvetković/ E. Srdić,
Autor: J. Jović