Login/Registracija

Prija pravila GREŠKE U ZVEZDAMA GRANDA zbog kojih se danas kaje

Pevačica Aleksandra Prijović definitvno je jedna od najzapaženijih i najuspešnijih učesnica takmičenja “Zvezde Granda“ ikada.

Na Grandovu scenu prvi put je stala sa nepunih 18 godina a kao i sve devojčice tog uzrasta želela je da izgleda starije, zbog čega se danas kaje.

– Ja sam se šminkala kao veoma mlada jer sam se takmičila u „Zvezdama Granda“, ali da mogu da vratim vreme ne bih se šminkala tako jako. Meni je ta šminka promenila lični opis jer sam ja izgledala kao i svako dete sa 15, 16 godina – požalila se Aleksandra koja se danas trudi da na njoj sve bude umereno.

Iako se o estetskim zahvatima koje je radila pisalo mnogo, činjenica je da danas važi za jednu od najlepših pevačica koja ni u jednoj korekciji nije preterala niti promenila lični opis. Danas se za gotovo svaku priliku šminka sama i potrebno joj je vrlo malo za željeni izgled.

– Ne šminkam se skoro uopšte, dovoljno mi je samo malo maskare, ne moram ništa drugo da stavim. Nekoliko puta mi se čak desilo i da zaboravim šminku- priznaje Aleksndra i objašnjava koliko dugo joj treba da se našminka za nastup kada nema pomoć profesionalng šminkera.

– Oko 40 minuta. Nije malo (smeh)– rekla je ona prenose domaći mediji.

POGLEDAJTE I:

NEKI SU I PRIZNALI: Ovo su pripadnici estrade KOJI SU OPERISALI SVOJE NOSEVE

Kakav VREMEPLOV: Nekadašnja ZVEZDA GRANDA pokazala kako su izgledale ona i njene koleginice pre skoro 10 GODINA

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: T. Bogavac