Login/Registracija

PREMIJERA Milice Pavlović: Novi album košta kao dobar automobil (VIDEO)

Milica Pavlović premijerno je večeras predstavila naslovnu numeru za svog novom albuma „Boginja“ koja je izazvala lavinu pozitivnih komentara. Jedna od najpopularnijih zvezda Granda najavljuje pravu muzičku revoluciju koju će predstaviti narednih dana, priča o novim pesmama i otkriva da li konačno srećno zaljubljena. 

Kako će izgledati predstavljanje novog albuma?

Na albumu ‘Boginja’ se nalazi sedam novih pesama. Nakon uspešne promocije, od večeras pa svakog dana će izlaziti po jedan singl i jedan spot. Samo za jednu numeru nisam snimila spot jer sam perfekcionista ali to ne znači da je neću ekranizovati već u januaru ili februaru. Pored ekipe saradnika koji su radili „Senjoritu“, imala sam pojačanje jer je pesme radio i Goran Ratković Rale, Marina Tucaković i na moje veliko zadovoljstvo grčki kompozitor Fivos.

Koje si supermoći iskoristila da snimiš duet sa Alenom Islamovićem i da sarađuješ sa Fivosom?

Verujem da dobri ljudi privlače dobre stvari i takva energija ne samo da može da izazove pažnju već i da napravi odlične rezultate. Kad je nastala pesma „Još se branim ćutanjem“ mušku deonicu koja je visoka mogao je samo jedan čovek da otpeva. Autor pesme Goran Ratković Rale je predložio da to bude Alen Islamović i on je odmah prihvatio. Sad kad uđem u prodavnicu ili taksi svi se okreću i kažu “Ali pesma sa Alenom je… i ne završe rečenicu koliko su oduševljeni.

Koja pesma sa novog albuma te najbolje opisuje?

Pesma „Detektiv“. Imala sam iskustva da mene uhode, a u pesmi ja uhodim muškarce i ne dam im mira. Psihopata u prevodu! (smeh)

Koliko si novca uložila u novi album?

Onoliko koliko je potrebno da ja budem zadovoljna i da bude nešto najkvalitetnije što mogu da pružim. Neko bira dobar automobil, a ja biram dobar album. 

Zašto se album zove „Boginja“?

Zbog istoimene pesme. Pesma „Boginja“ je fenomenalna i sa njom počinje muzička eksplozija. Kad kažem eksplozija mislim na različite žanrove i tekstove i već sad mi mnogi autori koji nikad nisu sarađivali sa mnom šalju poruke ‘Milice, kad će album?’ To dovoljno govori. 

Čija si ti boginja i šta je sa dečkom u koga si zaljubljena?

Za sad svoja. Bila sam zaljubljena ali pošto povratne informacije nije bilo, odustala sam od njega. Tri meseca sam čekala da me primeti i ništa. (smeh)

Gde si za Novu godinu i božićne praznike?

Za doček Nove godine radim u jednom prelepom restoranu kod Paraćina, a 1. januara  pevam u Kolašinu. Već nekoliko godina unazad Badnje veče provodim kod kuće pa ću tako uraditi i ove. Sve što ću poželeti sebi i mojim fanovima u 2017. godini je zdravlje. 

Premijerno poslušajte pesmu „Boginja“: 

Autor: A.Bakić