Login/Registracija

Predviđali su joj USPEŠNU KARIJERU u “Zvezdama Granda“ a onda je NESTALA! “Nisam KALKULISALA“, priznala pevačica

Kada se davne 2016. godine pojavila na Grandovoj sceni, Marina Bogdanović svojim talentom oduševljavala je žiri najgledanijeg takmičenja “Zvezde Granda“.

Mada su joj predviđali uspešnu etno i pop karijeru, na iznenađenje mnogih otisnula se u narodnjačke vode i posvetila tezgarenju po klubovima i veseljima.

Od pop izvođača postala je najtraženija zvezda na veseljima kako u zemlji tako i u regionu. Šest godina nakon takmičenja i pesme izdate za Grand produkciju, odlučila je da konačno svoju publiku obraduje novim singlom.


Kaže da nije kalkulisala već se vodila isključivo osećanjima prema muzici, ne obraćajući pažnju na ono što je trenutno aktuelno, a sedam godina saradnje i prijateljstva sa Grandovim producentom Vladanom Stojkovićem krunisala je novim muzičkim projektom.

– Jedva čekam da čujete umetnost koju smo stvarali rasterećeno, u danima a često i do kasno u noć, puštajući mašti na volju, bez granica, vođeni isključivo osećanjima prema muzici, bez trunke kalkulacije i koketiranja sa onim što je u trendu- najavila je Marina svoj povratak na muzičku scenu nakon mnogo uspona i padova.

Podsećanja radi, Marina se takmičila u sezoni 2015/2016 u kojoj su učestvovali Aleksandra Mladenović, Uroš Živković i drugi.

U videu ispod, prisetite se kako je izgledalo njeno pojavljivanje na sceni:

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić