Login/Registracija

Pre Grandove scene radio je u KUHINJI, a sada otkriva: “UBILI su mi volju da upišem Muzičku“

Malo ko zna da je finalista takmičenja “Zvezde Granda“ Željko Vukčević po zanimanju kuvar,  i da je pri upisivanju srednje škole imao ozbiljnu dilemu da li da se opredeli za smer za kuvara u Trgovačkoj školi ili Muzičku školu.

Međutim, jedan potez njegovh roditelja bio je dovoljan da mladi Podgoričanin shvati u kom pravcu treba da ide.

– Moji roditelji su tad otvorili restoran i ja sam se u to zaljubio, kako sve to funkcioniše. Volju da upišem Muzičku su mu ubili ljudi koji se bave time, jer su tvrdili da ja nisam pevač za klasičnu muziku i da bi Muzička školu ubila moj stil- rekao je Željko.

Pevač priznaje da i dan danas uživa u kuvanju ali ga zapostavlja jer mu je mrsko da kuva samo za sebe, i dodaje da ga kuvanje kod kuće generalno nikad nije privlačilo.

– Ja sam jarac u horoskopu i ja volim dobru organizaciju, da sve bude onako kako hoću, da mi bude sve potaman– objasnio je Vukčević.

Sa kolegama sa kojima je delio kuhinju i dalje održava kontakt, i mada kaže ga podržavaju u pevanju, nedostaje im  kao saborac na radnom mestu.

– Zovu me pa mi kažu:“Dođi malo da se prisetiš kako je to bilo nekad. Pevao si dok su kuvao, sad pevaš na Grandovoj sceni“. Moram da priznam da mi nedostaje, i to je moja ljubav pored pevanja– ispričao je on.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac