Pre 5 godina Marija joj poručila da je bolje da radi u pekari, večeras osvojila svih 6 glasova!

Treći duel za večeras bio je rezervisan za dve mlade dame Sanelu Marković(18) iz Lajkovca i Milicu Nikolić(25) iz Stare Pazove.

Sanela, inače iz tima Bosanca predstavila nam se pesmama „Sledeća“ i „Odakle si Sele“ , dok je Milica  kojoj je mentor bio Mili odabrala pesme „Neću da budem ko mašina“ i „Crna kutija“.

Žiri se podigao na noge uz pesmu „Odakle si Sele“ uz koju usleđuju 4 glasa za Sanelu. Međutim krajnji rezulatat biva 6:6 te su obe takmičarke prošle dalje.

7134beb2a267e638363ab68b8f50d1a9b9b85cf5

Jelena Karleuša je prva dala svoj komentar takičarkama- Sanela, prva pesma je bila neprijatna za slušanje imaš jedan triler koji ide na želudac na jedan odvratan način ali u drugoj pesmi si pokazala da zaslužuješ da ideš dalje, da si jako talentovana i da je to pravi smer i odabir pesama koje tebi leže- rekla je Karleuša kandidatkinji broj jedan,

Saznali smo da Milici ovo nije prvo pojavljivanje u ovom takmičenju i kako joj je Marija tada rekla da je bolje da radi u pekari, ali da je takav komentar samo probudio inat u njoj da radi još više na sebi. Karleušu je zanimalo koji je kandidatkinja horoskopski znak ,a zatim je Sašu Popovića zanimalo Jelenino mišljenje o njegovom znaku i podznaku bik-oban na šta je Jelena odgovorila- Duplo rogato, tvrdoglavo,uporno stipsa. A Saša se odmah nadovezao- Rogat gore, rogat dole! Međutim Karleuša je odmah negorala da su to njene reči ali je želela da podeli kako Saša izgleda u kupaćim gaćama- Nema gram sala i izgleda kao momak! a Marija se brže bolje ubacila- Kao girica! na šta je Jelena dodala da kada se naulji postane masna girica- giljica što je namsejalo ceo žiri.

Milici je poručila da je dobila glas zbog druge pesme u kojoj je pokazala emociju i borbenost.

Džordž je uputo reči hvale Saneli- Kada slušate mentora napravite pun pogodak jedno je ljubav koju ti imaš prema kompoziciji a drugo je šta ti leži.Meni večeraš izgledaš prelepo  i ko god te je tako pravio uradio j eto fenomenalno!- pohvalio je Džordž, ali pohvale nisu manjkale ni drugoj kandidatkinji-  Ti si ozbiljna zver kada je vokal u pitanju ali neobuzdana, to koga budeš odabala za mentora mora to da zna da uradi to se ne radi online– rekao je Miliju pa doddao- To se radi meso na meso i to mora jako da se sluša.

Viki, Marija i Snežana su se složile da su se obe kandidatkinje pokazale u izvedbama druge numere.

Bosanac je pohvalio i odbranio svoju kandidatkinju da je prva pesma bila dobra i kako oni ne čuju njen mladalački seksipil u glasu,a zatim se zahvalio Snežani zato što je od jedne tako stare pesme koju je inače komponovala Radojka Živković napravila veliki hit. Usledila je prepirka oko toga koje je pravo poreklo pemsme „Odakle si Sele“ Snežana je tvrdila da je ruskog porekla melodija, dok je Bosanac zastupao stav da je poreklo Urajinsko. Popović nije mogao da ne zakuva situaciju pa je dodao je možda i Beloruska. Na kraju je Bosanac rekao- Ja bih najviše voleo da dođe Tramp i postanemo SAD– našalio se on.

Mili je branio svoju kandidatkinju kako je raznela obe pesme , dok je smtarao da Sanela nije bila za šest glasova. Iako je Mili insistirao da se idrugi članovi žirija slože sa njim Snžana je presudila kada je rekla da one ne mogu da se porede jer pevaju potpuno različito.

Na samom kraju Milica je za mentora izabrala Viki.

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: S. Čumić