Login/Registracija

POZIV KOJI SE NE ODBIJA: Nenad Osmanović OTKRIO da ima PONUDU za Zoranu Mićanović (VIDEO)

Iako ga je dobar glas krasio od malih nogu, pre nego što se prijavio za takmičenje „Zvezde Granda“ Nenad Osmanović bavio se fudbalom. Na nagovor oca, koji je imao nepogrešiv osećaj, počeo je da peva, mada nije ni sanjao da će dogurati do spektakularnog finala. 

Mada to nije sve što niste znali o ovogodišnjem finalisti, te je za Grand Online otkrio jednu od svojih najvećih tajni.

– Volim da igram, znam da igram razna kola, čoček, tu sam baš dobar, ali ne bih sad demonstrirao (smeh)- otkrio je takmičar i dao javno obećanje da će već nakon sledećeg susreta sa ekipom našeg portala demonstrirati svoje umeće.


Tokom deset meseci neverovatne borbe Osmanović je vešto krio svoj talenat, ali za to je imao poseban razlog.

– Prosto nije išlo uz moj repertoar. Kako da pevam dvojku, Šabana “Princ na konju belom“, a da igram čoček, pa ne ide- objasnio je kroz smeh. 


Utisci nakon finala ne jenjavaju i dalje, a Nenad priznaje da mu takmičenje već nedostaje te gotovo svakog dana nađe slobodno vreme da odgleda po neku emisiju i podseti se svojih nastupa. Uprkos neverovatnom iskustvu i znanju, Grandova scena i ljudi koje je upozno na njoj ostavili su na njega najveći utisak.

– Gledam svaki dan ako mi verujete. A što se tiče utisaka, ma definitivno najveći na mene su ostavili ljudi! Baš mi je drago i presrećan sam što sam imao priliku da upoznam tako divne ljude i da steknem nove prijatelje. Sa pobednikom Nerminom sam ostao u najboljim odnosima, divan je momak, a i bili smo u istom timu pa sam njega najbolje upoznao. Čujemo se stalno preko ovih aplikacija- otkrio nam je Osmanović.


Pored svog saborca iz tima Nenad ima visoko mišljenje o koleginicama, a pred našim kamerama priznao je ko je najbolja riba iz ekipe.

– Jao, gde ste me našli sad?! Glupo mi je da kažem. Mogu samo da kažem ko mi je dobar prijatelj, to je Nikolina Đekanović. Ona je mnogo prijatna i voli da porazgovara lepo- odlučio je da diplomatski odgovori.

Iako ima simpatije publike i stekao je veliku armiju fanova, na društvenim mrežama nije dobio mnogo pratioca, ali veruje da će to doći vremenom.

Kad ubodem neki hit kao na primer Zorana Mićanović “Sikter“ možda tad. Zoranu znam iz takmičenja „Neki novi klinci“, dobar sam sa njom, čujemo se ponekad jer ona sada puno radi i nema baš mnogo vremena- rekao je i priznao sa kojom pevačicom ima želju da odigra čuveni čoček, a o kome je reč saznajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić,
Autor: T. Bogavac/ J. Jović