Login/Registracija

Posle pet godina i dalje joj odzvanjaju Karleušine reči: „Nije mi bilo pravo, zainatila sam se“

U „Zvezdama Granda“ Nevena Stojković pojavila se sa samo 16 godina, možda zato i nije bila psihički spremna, niti zrela da shvati oštro komentarisanje i davanja sugestija tadašnjeg žirija najgledanijeg takmičenja.

Ali danas je svesna svakog surovog komentara, pa i rešetanja koje je takmičarka iz tima Ane Bekute doživljavala na sceni, a najzahvalnija je upravo Jeleni Karleuši koja je nije štedela u takmičenju, te joj je svojevremeno rekla da je igrala u štiklicama na ivici falša i da je kao paket seksi, ali da ima ponašanje prave kafanske pevačice.

Pet godina nakon učešća u najgledanijem šouu, Nevena se osvrnula na oštre komentare koje je dobijala i priznala kako joj je to kasnije pomoglo u poslu.

-To me je i naučilo da budem bolja u budućnosti. Karleuša je ta koja mi je davala tako surove komentare, kao da skakućem na štiklicama (smeh), svega i svačega je bilo, sve mi je komentarisala onako kako to ona ume i radi. Ona to možda ne upakuje baš tako da bude prijatno za uši gledalaca, naše porodice, možda i nas. Ja sam tad imala 16 godina, pa mi nije bilo pravo, ali je budila taj neki inat u meni da budem što bolja- prisetila se pevačica i otkrila na koji način joj je Karleuša pomogla.

-Ona mi kaže nešto loše, ja dođem kući i razmišljam, jer sam mlada i ne razumem neke stvari, pa mi bude krivo, ali posle kažem ‘Sad ću ja tebi da pokažem kako ću da budem bolja‘. Uvek me je nakon toga i hvalila, tako da mi je dosta pomogla – istakla je Nevena.

Nakon završetka takmičenja posvetila se nastupima u klubovima i diskotekama i strpljivo čekala trenutak kada će da snimi novu pesmu, što je nedavno i učinila.

Trebalo mi je vremena da se pronađem. U takmičenju sam birala pesme gde sam mogla najbolje pevački da se pokažem. Ali ljudi ne znaju da pevam sve, da sam svestrana i trudiću se da u budućnosti to i pokažem – istakla je Nevena u emiisji „Grand parada“ gde je i promovisala pop- folk numeru „Kažeš da me voliš“.

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić