Login/Registracija

Porodica Bojana Pavlovića PRESREĆNA, ori se „SVADBA, SVADBA“, mlada kao MILION DOLARA

Porodica pevača Bojana Pavlovića ovih dana ima mnogo razloga za slavlje. Pored njegovog uspeha u „Zvezdama Granda“, zatim pesme „Naslednik“ koja je hit na veseljima i njegove nove devojke koju je nedavno predstavio, danas su se u njihovom domu začula svadbena zvona. 


Mladi pevač danas udaje svoju rođenu tetku Draganu koja mu je najveći oslonac i podrška u životu. Svečani čin venčanja organizovan je u Kragujevcu, a ponosni sestrić podelio je nekoliko snimaka sa svadbe, ne krijući koliko je danas radostan.

– Lepotani moji – napisao je Bojan u opisu videa novopečenog bračnog para. 

Nakon toga, pevač je podelio još jedan video sa svadbe na kojem grli i ljubi svoju novu devojku Nikolinu, dok se u pozadini čuje pesma „Svadba, svadba“.

Među objavama našla se i fotografija na kojoj strasno ljubi svoju izabranicu, a posebne komplimente dobili su za svečani stajling koji su poneli na venčanju. 

„Prelepo“, „Golupčići“, „Možda ste vi sledeći“, neki su od komentara ispod fotografije koja je osvojila simpatije Bojanovih fanova. 

Podsetimo, Bojan i njegova porodica otvorili su za Grand Online vrata svog doma u Rogojevcu, a detalje iz njegove oaze mira pogledajte u videu. 

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić