Login/Registracija

„Popoviću, idi kod onog za oči“ Takmičarkin nastup podelio žiri, Marija besnela, muškarci jednoglasni: „Ona treba da prođe dalje“

Ove subote među kandidatima bilo je i onih koji su došli čak iz Hrvatske kako bi se publici predstavili na velikoj sceni „Zvezda Granda“. Tako je naredna takmičarka, tridesetogodišnja Renata Dojčinović iz Zagreba zapevala „Pazin kome zavidiš“ i “ Dani su bez broja“ od Magazina.

Iako je na sceni plenila svojim izgledom i lepotom, tekmičarka nije uspela da vokalnim sposobnostima zadovolji stroge kriterijume članova žirija što ju je koštalo prolaska u naredni krug, iako je dobila čak dva glasa podrške, doduše od muških članova žirija. Podršku su joj pružili Mili i Đorđe David.

Kada je usledio panik taster, muzika ipak nije bila isključena, a takmičarka je nastavila da peva još neko vreme što je veoma iznerviralo Mariju Šerifović.

Pa šta radiš, Saša? – derala se Šerifovićeva, dok ju je Popović začuđeno gledao i pitao:

Pa, jel si dala panik?

Pa gde gledaš, idi kod onog za oči – odgovorila je pevačica besno.

Dok se Marija nervirala, Bekuta je pokušavala da objasni takmičarki zbog čega su ona i ostali članovi žirija odlučili da donesu ovu odluku.

Pa bilo je preglasno, nazalo, sa jednim onako neartikulisanim vokalom. Prva pesma čak ni nije bila loša, mogla si čak da se maziš malo u njoj, ali ova druga je bila baš loša.

-Ja mislim da nije bila za ispadanje – rekao je Đorđe, a sa njegovim mišljenjem se složio i Mili.

Mislim da je bila za drugi krug, ali nas Popović ovde ništa ne pita.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk