Login/Registracija

PONOVO HAOS Marija i Jelena PSOVALE jedna drugu, a onda je Marija zbog ovog divinog komentara POTPUNO ODLEPILA (FOTO)

U petom krugu snage u duelu će odmeriti i Rijad Rahmanović, kandidat iz tima Viki Miljković i Milica Čikarić, kandidatkinja Jelene Karleuše. Rijad je otpevao numere „Da volim drugu ne mogu“ Marinka Rokvića i „Ne kuni što si volela „Esada Plavog, dok se Milica predstavila pesmama „Iza osmeha“ Sanje Vučić i „Muškarac koji mrzi žene“ njene mentorke Jelene. Nakon glasanja odlučeno je da Milica sa svih pet glasova ide direktno dalje.

„Sad i više nikad! Zapamti to“, poručila je Marija Jeleni, jer je njenoj kandidatkinji jedva dala glas. „Rijade, ti imaš super boju glasa i pevaš razgovetno, ali kakve si ovo pesme odabrao. Ja svašta znam da pevam, ali ko je čuo za ove pesme?“, rekla je Marija, dok je Viki odmah skočila u odbranu svom takmičaru. „Pesmu Marinka Rokvića ne znaš? Ne mogu da verujem. Da pitamo Snežanu, Anu ili Bosanca da li znaju ove pesme“, bila je u neverici Viki.

„Milice, da li si se umorila možda? Ti si fantastična pevačica, ali moraš da naučiš jednu stvar. Ne možeš da se dereš dok pevaš. Glava me je zabolela. Ti samo čekaš refren da se prodereš i pokažeš sve, ali tako se ne peva. Čvor na štitnoj žlezdi je mogao da mi pukne dok sam te slušala“, bila je iskrena Marija, dok se njenoj koleginci Jeleni nije dopao ovaj komentar.

„Šta pričaš, bre? Devojčica je pokidala“, odgovorila je Jelena Mariji, na šta joj je Šerifovićeva odbrusila da ne s**e. „Mene ćeš da slušaš i nikog drugog. Ja sam u pop muzici tata i mama, baba i deda“, nastavila je Marija, na šta joj Jelena ponovo nije ostala dužna.

„S**e mi se više od toga da Marija non stop priča kako je najbolja pop pevačica. Pokušaj da otpevaš jednu moju pesmu, pa ćeš se u***ti na sred bine“, rekla je diva. Popović je dodao ulje na vatru, pa sarkastično pomenuo kako Jelena inače nikada za sebe nije rekla da je nabolja i najpopularnija pevačica.

„Naravno da nije. Samo dvesta puta po emisiji, otprilike“, dodala je Marija.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: M.Jeremić