Login/Registracija

POLUDELI ZBOG KONSTRAKTE: Žiri ZVEZDA GRANDA ima nove zahteve od Popovića (VIDEO)

„Umetnica mora biti zdrava“ i „Nemam knjižicu“, glase stihovi pobedničke pesme na Beoviziji, koja je potpuno zaludela region. Osim što je toliko zarazna, Konstraktina numera „In Corpore Sano“ pokrenula je temu o zdravlju i zdravstenom osiguranju u Srbiji, ali i poslala niz poruka nastupom o kom danas bruji ceo svet. 

Ni članovi žirija „Zvezda Granda“ nisu ostali imuni na pesmu koja će Srbiju u maju predstavljati na prestižnom muzičkom takmičenju u Torinu, u prilog čemu govori i to što su se na ovonedeljnom snimanju emisije pevali i menjali stih „Umetnica mora biti zdrava“. 


Ali da bi umetnici bili zdravi i veseli potrebna je dobra vibracija, mir i naravno – zdravstvena knjižica. A ko će bolje to da sredi no direktor sa novom funkcijom sudije – Saša Popović?!


I dok Dragana Stojkovića Bosanca uopšte ne zanima tema o kojoj je ekipa portala Grand Online govori, što su naše kamere i zabeležile, Ceca Ražnatović preuzela je ulogu fizioterapeuta i masirala do sad jedinu našu evrovizijsku pobednicu Mariju Šerifović. 


Đorđe David imao je malo drugačiju metodu, te je Milija maksimalno opuštao drmusanjem i maltretiranjem na snimanju, ali i đuskanjem sa ostatkom ekipe. 


Ipak, sve karte bile su kod Popovića koji je na zahteve žirija odgovorio na nesvakidašnji način, dobrim šouom i đuskanjem ni manje, ni više nego na zvučniku. Pored njega i Mara je doprinela zabavi sledeći upravo njegov primer, a ni Sanja Kužet nije se štedela, što su naši kamermani i zabeležili. 


Evroviziju na naš način dodatno su začinili i ostali članovi čuvene sedmorke, ali samo jedan od njih je Konstrakti predvideo pobedu. O kome se radi i kako će izgledati Evrovizija na naš način, saznajte u videu, a mi vas čekamo od 21 čas. 

Foto: Z.K.Munja/Luka,
Autor: I. Ankić