POKIDALA! Mlada pevačica je bila PRVI IZBOR za film „Toma“ a sada UŽIVO OTPEVALA SILVANIN NAJVEĆI HIT (VIDEO)

Film „Toma“ obara sve rekorde gledanosti u regionu, a pesma „Ponoć“ nedeljama unazad nalazi se u trendingu na na svim muzičkim platforamama.

Suzana Branković maestralno je otpevala sve pesme Silvane Armenulić za potrebe filma, a manje je poznata činjenica da je mlada pevačica Ilma Karahmet bila prvi izbor produkcije.

30da128ec3b3e18448d94a86c08ce9f00f333151

– Tačno je da sam ja trebala da pevam, međutim na moju veliku žalost bila sam baš bolesna. Čekali su koliko su mogli, ali baš sam zaglavila tako da nije bilo ništa od toga– ispričala je Ilma u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

Iako je prehlada sprečila da bude deo ovog velikog projekta, pevačica ističe da joj nije krivo jer tvrdi da se sve dešava sa razlogom.

– Zaista sam se radovala jako tome i pripremala. Ono što te u životu treba zaobići to se tako i desi. Ja ne žalim ni za čim, meni je drago da je film tako uspeo zaista je predivan– iskrena je bila ona.

83d3e64a5fe9d76460af5edcffb139d77e95c1a1

O ovome je za naš portal nedavno govorila i Suzana Branković koja je potpuno neočekivano otpevala stihove za „Tomu“.

– Devojka koja je trebala da peva se, nažalost, razbolela. Željko me je zamolio da uskočim i otpevam na prepad  jer su imali snimajući dan. Otpevala sam demo snimke i to im se na kraju dopalo i tako je ostalo– ispričala je Suzana.

U videu u nastavku pogledajte kako je Ilma izvela jednu od najpoznatijih Silvaninih pesama.

……

POGLEDAJTE I 

Čuveni SVETSKI DIZAJNER ODUŠEVLJEN NAŠOM PEVAČICOM: „Kada sam ga videla izgubila sam se!“

PREMOĆNO Mirza i Ilma u duetu koji topi i najtvrđa srca: „Ovo je NESTVARNO, ČUDO“ (VIDEO)

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić,
Autor: S. Čumić