Login/Registracija

POGLEDAJTE zašto se Jelena Kostov ofarbala, koju pesmu sluša u kolima milion puta i kako zvuči druga verzija pesme “Ponekad“ sa Giletom! (VIDEO)

Jelena Kostov sve je ostavila u čudu kada je dugu plavu kosu zamenila kraćom u prirodnoj, smeđoj boji.

Pevačica u intervjuu za Grand.online portal otkriva da je ovo “nova Jelena“ kao i da joj promena mnogo prija- Dugo sam razmišljala šta da promenim , a pošto ne radim, bila sam kući u Dimitrovgradu i reko ajde da oporavim kosu i lice, jer godinama unazad svakodnevno nosim tešku šminku i neke fruzure- kaže Kostov.


A da li bi ona uradila neku estetsku korekciju poput mnogih mladih devojaka sada, ona odgovara- Ja sam protiv toga. Ja nisam ni botoks nikad radila, ne kažem da neću ali čekaću koliko budem mogla.

Sa kolegom Amar Giletom slavi 55 milion pregleda na Youtube-u za pesmu “Ponekad“ a njena rekacija na to kako se u Grandu peva ova pesma, bila je urnebesna- Ne zezaj da pevate “Javi se ponekad kad dođeš u Grand“– kroz smeh je rekla Jelena, pa dodala da li bi uskoro opet uradila neki duet- Za sada ne. Imam svoje dve pesme, a kada ću ih izbacti videćemo od situacije. Možda za mesec dana ,možda za 5 meseci.

A šta ona sluša ovih dana u kolima- Pesma “Honey“ od Maje Berović tako me vozi. Po milion i jedan put je slušam u kolima.

POGLEDAJTE I:

Jelena Kostov o agoniji sa virusom „Bilo je jezivo i strašno! Primala sam jake infuzije“
Foto: D. Milošević,
Autor: T. Bogavac