POBEGAO U TOPLIJE KRAJEVE Mili uživa na egzotičnoj destinaciji, a društvo mu pravi zanosna plavuša (FOTO)

ALEKSANDAR MILIC MILI ZG SNIMANJE 06102022 FOTO MUNJA 21 ok

Muzički direktor „Grand produkcije“ producent, kompozitor i član žirija „Zvezda Granda“ Aleksandar Milić Mili rešio je da predahne od brojnih obaveza, ali i beogradske zime, pa je otputovao u toplije krajeve.

Mili je svoje pratioce na Instagram profilu obavestio da na samom izmaku godine uživa na Tajlandu, a društvo mu pravi supruga Nina.

Na fotografiji se vidi kako on i Nina uživaju na obali, a pored prelepog zalaska sunca pažnju njegovih pratilaca privukla je i lepota plavokose Nine.

Ispod zajedničke fotografije, ređali su se brojni emotikoni, srca i komentari poput: „Lepi, najlepši golupčići“.

Nema sumnje da će Mili posle ovakvog odmora biti oran za rad sa kandidatima u „Zvezdama Granda“ i za snimanje novih epizoda.

Podsetimo, kompozitor je svoju deset godina mlađu suprugu upoznao 2004. godine, a njihova ljubavna priča počela je poput onih na filmskom platnu. Nina je studirala u Italiji, a prilikom jedne posete Srbiji preko drugarice upoznala je kompozitora koji se u nju zaljubio na prvi pogled.

I mada je tada Nina već bila u vezi, Milija to nije preterano zanimalo već ju je pozvao na sastanak uz reči: “Lepo ti da prekineš tu vezu, a od sutra krećemo ti i ja“.

Tako je bilo, te je nakon 6 meseci usledila i veridba, zatim venčanje, a kasnije su došla i deca, sin Markus i ćerka Mia.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I.Grk