Login/Registracija

Pobednik ZVEZDA GRANDA preuzeo AUTOMOBIL, pa provozao zgodnu plavušu: „Imam tremu“ (VIDEO)

Došao je dan da nakon 10 meseci takmičenja u najpopularnijem muzičkom šou programu „Zvezde Granda“, devetnaestogodišnji Nermin Handžić koji je odneo pobedu u ovogodišnjoj sezoni, preuzme svoju nagradu. 

Od sponzora „Prevent Pointa“ Nerminu su danas uručeni ključevi automobila Opel Korsa, a naša ekipa imala je priliku da ga prati u stopu i uveri se kakav je vozač mladi pobednik.


Nakon što je pogledao i isprobao svoju novu mašinu, Nermin je sa ekipom portala Grand online podelio ustiske nakon pobede u „Zvezdama Granda“ i kako se oseća povodom uručenja nagrade.

Pitali smo pobednika „Zvezda Granda“ kako se oseća pred svoj veliki koncert u rodnom mestu Tešnju gde če ga dočekati sugrađani, a on nam je priznao da ima tremu.

– Verujte da imam tremu, ali kada vidim svoj narod i sve ljude koji su me podržavali mislim da će mi biti lakše, jer mi je u finalu stvarno bila nervoza… Biće mi lakše, jer sam došao kao pobednik – tvrdi Nermin.


Nermin ističe da je neizmerno zahvalan svojoj mentorki Viki Miljković i njenom suprugu Tašketu na svoj podršci i svemu što je od njih naučio.

– Viki i Taške su ljudi koji su profesionalci u svemu i mene su tretirali kao svoje dete i sve ostale kandidate, tako da su broj jedan. Ja bih najviše voleo da snimim duet sa njom, ali videćemo – kaže pobednik „Zvezda Granda“.


Veliku podršku dobio je i od svojih drugara koji su se takmičili u prethodnim sezonama.

– Dobio sam podršku na društvenim mrežama od Mahira i Džejle, sa Džejlom se znam iz „Nekih novih klinaca“, tako da nisam ni sumnjao u njenu podršku – ispričao je Nermin.

Naša ekipa imala je priliku da popriča sa pobednikom, a uhvatili smo i trenutak kada mu je zgodna plavuša ušla u automobil.

A da li se zbunio i kako je reagovao, pogledajte u videu.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović/D. Bukovčić