Login/Registracija

PMS I SMS: Tokom nastupa ovog momka žiri nasmejao sve polemikom o orošavanju (FOTO)

Emir Pihljak iz Visokog predstavio se u prvom krugu „Zvezda Granda“ pesmom „Mislio sam ako odeš“ Željka Samardžića za koju je dobio tri glasa. Uz apaluze je zapevao „Živiš u oblacima mala“ Zdravka Čolića za čije izvođenje je nagrađen sa šest glasova, a samo Ana Bekuta nije spustila zid i koja je imala problema sa bubicom. 

„Dečko je menjao glas 17 puta i bio je jedan nervozni tenor, a i boja mi nije odgovarala“, rekla je Ana Bekuta, dok se sa njom nije složio Tajanstveni koji je Emiru čestitao na izvođenju. 

„Ja sam ovde pevao, uživao i još mi je trebao neki alkohol. Voleo bih da dođem negde gde ti pevaš. Ko zna zna! Ana Bekuta večeras lepo izgleda ali me je iznenadila“, rekao je Tajanstveni. Na to se nadovezala Jelena Karleuša: „Ana je divna osoba ali nekada i ona ima žute minute. Znate kako kažu pms, mms, sms ili ti talasi vrućine i suvoća vagine“.

Ovo se nije svidelo Tajanstvenom koji je rekao kako zastava koju nosi loše utiče na nju. Diva se pobunila i rekla: „Vagina na nacionalnoj frekvenciji, baš lepa reč!“ Umešao se Saša Popović u raspravu i poručio damama iz žirija: „Sve da idete na orošavanje vagine“

Na kraju polemike Ana Bekuta je odličila da promeni odluku, a Emir je sa sedam glasova slavio prolazak u baraž. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A.Bakić