Login/Registracija

PLJUŠTALE NAGRADE Zvezde Granda na Bečkom oskaru popularnosti (FOTO)

Ove godine održan je 12 po redu Bečki oskar popularnosti, a ova manifestacija jedna je od omiljenih širokom auditorijumu. I ovoga puta na crvenom tepihu u prestonici Austrije okupile su se najpopularnija estradna imena Srbije, Bosne i Hercegovine, kao i dijaspore. 

Muzičko takmičenje „Zvezde Granda“ iznedrilo je mnogo poznatih imena sa domaće javne scene, a neki od njih su imali čast da dobiju prestižnu nagradu upravo na ovoj glamuroznoj manifestaciji. Katarina Grujić, Aleksandra Mladenović, Katarina Živković, Tea Tairović, Tamara Milutinović, Jelena Kostov i Antonio Krištofić na društvenim mrežama objavili su fotografije sa ovog prestižnog događaja i pohvalili se zasluženom statuom.

Katarina Živković nagrađena je u kategoriji „Hit singl“ za pesmu „Sijam“.

U istoj kategoriji našla se i Katarina Grujić sa novom numerom „Napad panike“.

Tamara Milutinović nagrađena je za svoju pesmu „Zabranjeno voće“, a pevačica je iskoristila priliku da se zahvali autorima njenog hit singla.

Jedna od najmlađih zvezda Granda Antonio Krištović nagrađen je za svoju prvu pesmu u karijeri pod nazivom „Reanimiran“.

Tea Tairović nalazila se na odmoru kada je primila poziv za ovu manifestaciju, ali je svakako spakovala kofere i zaputila se u Beč kako bi dobila nagradu za duet „Otkad tebe znam“, koju je snimila sa Šabanom Šaulićem.

I Jelena Kostov dobila je nagradu za duetsku numeru „Ponekad“, koju je uradila sa Amar Giletom.

Aleksandra Mladenović nagrađena je za novu pesmu „Jača sam od tebe“.

Foto: Instagram,
Autor: M.Jeremić