Login/Registracija

„PLAŠIO SAM SE NJENE REAKCIJE, OČEKIVALA JE NEŠTO DRUGAČIJE“ Željko otkrio šta je Marija rekla za njegov PRVENAC

Prošlogodišnji finalista „Zvezda Granda“ Željko Vukčević broji dane do izlaska nove pesme, a kako kaže ne može da dočeka trenutak kada će njeov prvenac ugledati svetlost dana.

On je već svojim pratiocima na društvenim mrežama zagolicao maštu kada je objavio fotografije sa snimanja spota, a sada je za naš potral otkrio kakva je nova numera i šta očekuje.

-Snimanje spota je bilo jako zanimljivo, kad se sastavi dobra ekipa onda tu nema brige, svi donesu pozitivnu energiju i sve teče kako treba, čak mi smo se bas ludo zabavljali! Sa snimanjem smo krenuli tek kada je noć počela jer nam je to bila jako bitna stavka za sve kadrove, i proveli smo nekih 10 sati snimanja na 3 različite lokacije u Podgorici – kaže on.

Pevač govori o tome kako je njegova mentorka Marija Šerifović reagovala kada je čula pesmu, ali i to kako je ona zadovoljna njegovim odabirom, obzirom da pevačica jako vodi računa o svemu kada su u pitanju njeni kandidati.

-Marija je čula pesmu naravno, iako je očekivala nešto drugačije od mene, rekla je da joj je jasno šta zelim sa ovom pesmom i zasto je dobra, i podržava me u potpunosti što mi je i najbitnije! Iskreno, plašio sam se njene reakcije jer i u takmičenju dok sam bio, kad god bih došao sa nekom drugačijom i ludom idejom mislio sam da će biti protiv, međutim shvatila je da možemo da eksperimentišemo i počela je da mi veruje i pomaže da ideje budu jos luđe isto tako je i sada! Zbog čega mi je jako drago – priznaje Željko za Grand i dodaje: 

Ostalo je još samo malo da budemo strpljivi i onda da uživamo zajedno u mom prvencu, nadajući se da će publika osetiti energiju koju sam imao ja tokom snimanja pesme i spota – zaključio je Vukčević.

BONUS VIDEO:

Foto: Instagram/Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković