Login/Registracija

PLAKAĆETE OD SMEHA: Zvezda Granda objavio do sad neviđenu fotku iz Vojine sobe emocija

Dok pojedini bivši takmičari „Zvezda Granda“ tvrde da ne bi ponovo bili deo takmičenja, ima i onih koji se veoma često prisećaju momenata sa Grandove scene i evociraju uspomene. Među njima je i Žarko Madžić koji je više puta bio učesnik najpopularnijeg muzičkog šoua te je na društvenim mrežama objavio simpatičnu fotografiju.

Koliko je stasao i promenio se Madžić je dokazao starom fotografijom iz čuvene Vojine sobe emocija.

-Reci koji gospodin- napisao je pevač u opisu objave, a ova fotka je mnoge koji ga poznaju nasmejala.

Podsetimo, Žarko Madžić tokom takmičenja „Zvezde Granda“ bio je u timu Đorđa Davida, a nakon odluke da se pojavi i u prethodnoj sezoni njegov mentor bila je Ceca Ražnatović.

Učešćem u takmičenju ne samo da je stekao ogromnu popularnost, već je postao i jedan od miljenika lepšeg pola što ga nije vinulo u zvezde. Skromnost i prizemnost je zadržao o čemu svedoči i njegova priča o prošlosti koju bi malo ko od javnih ličnosti podelio sa svetom.

Bavio sam se svim i svačim, namerno sam zbog sebe želeo da prođem te prosečne poslove koji su slabo plaćeni. Nikad nisam bio u situaciji da to moram radim, naravno mama bi mi dala džeparac, tu dnevnicu da samo sedim kod kuće, ali sam namerno to prošao da znam koliko je zapravo teško zaraditi dinar kome svi težimo. Radio sam i selidbe, radio na buvljaku, prodavao elektro meterijal, ja koji ne znam šta je sijalica (smeh). Bio sam zadužen za kablove, da ih isečem i da teglim burad sa kablovima od magacina do prodajnog mesta. Radio sam kao najgori fizikalac, ali sam to želeo, bilo je zanimljivo i konstruktivno. Radio sam i kao obezbeđenje – ispričao je Žarko za Grand.

BONUS VIDEO

Foto: Instagram/ Z. K. Munja,
Autor: J. Jović