Login/Registracija

“Pevanje NULA BODOVA, al’ zato ŠARMIRA ZA MEDALJU“ Boske nikad ISKRENIJI I GRUBLJI

Momak koji je u prvom krugu oduševio žiri, Stefan Tomić (27) iz Kraljeva, za svoje drugo predstavljanje odabrao je pesme “Jedne noći u decembru“ i “Ruška“, međutim, nije bilo kako je očekivao.

Za Stefana, iz tima Đorđa Davida, prvo je stiglo pet glasova, zatim je Bosanac povukao svoj, te je ostalo četri, a onda je na kraju odlučio da ipak da “da“.

– Nastala polemika tačnije drama da li je za šest ili ne– objansila je Marija situaciju.

Jedan falš pa nije za šest? Majstore bravo! Tamo piše “Zvezde Granda“ a ne “Prvi glas Jugoslavije“– poručio je Popović ljut na žiri pa pitao publiku šta kaže, nakon čega su svi dala aplauz podrške za Stefana.

– Je l’ ste primetili da Saša kad ne zna šta da kaže pita šta kaže publika?– pitala je Sneža.

– Nije tačno! Možda sam drugi put to rekao…

– Imaš li oči ako nemaš uši?– pitao je Bosanac Sašu pa obrazložio svoje mišljenje o ovom momku.

– Ti si jedan divan primer pevačke sugestivnosti. Ja kad te gledam odmah ti dam glas, čim pogledam u telefon, gasim radio. Aj da budem grub po prvi put, nula bodova pevanje. Ali kad se gledaš, ti pevaš nama, šarmiraš na diskretan i dopadljiv način– rekao je Boske sa čime su se svi članovi žirija donekle složili.

– Stefane, ja se radujem što ideš u baraž. Da te slušamo jos jednom!- rekao je Saša.

Marija smatra Stefana jako zanimljivim kandodatom koji joj drži pažnju, dok mu je Snežana Đurišič, njegova sugrađanka poručila da mora da osvetla obraz Kraljevu u baražu.

Za kraj, reč je dobio i mentor- Slažem se za žirijem za kritike, ali, mi imamo dosta vremena sada da radimo. Šestog glasa te je koštalo što nisi profesionalni pevač. Radićemo na svemu. Super si!- rekao je Đole.

Foto: Munja/ Luća/ Eli,
Autor: T. Bogavac