Login/Registracija

Pevačica žestoko ODBRUSILA voditelju, on joj poručio: „Zapitaj se kad ću PONOVO DA TE ZOVEM U EMISIJU“

Ivana Bogićević, prošlogodišnja finalistkinja „Zvezda Granda“, napravila je opšti haos na snimanju Grandove emisije. Sve je krenulo od konstatacije voditelja Tihomira Tepića da neodoljivo podseća na Merilin Monro za kojom su ludeli muškarci širom sveta.


– Tako me u poslednje vreme i oslovljavanju, srpska Merilin Monro – otkrila je Ivana, a zatim ju je voditelj upitao da li će prethodnu godinu pamtiti po nekom frajeru.

Kakav frajer? Mani me frajera! Je l’ mora svaki put kad dođem u emisiju da ti mene pitaš da li ga ima, da li me frajeri gledaju? Pusti frajere – poručila mu je, ali se Tihomir tu nije zaustavio.

– Vidi kakva si mačka, kako ljudi da ne primećuju, ne razumem – rekao je, a pevačica mu odbrusila: – Ti si kao neka rodbina koja stalno pita kad ćeš da se udaš!

Nakon njenog odgovora, voditelj je pitao kako beše naziv njegov prvenaca, a kada je odgovorila „Ljubav i sloboda“, uhvatio je za ruku, ispratio do scene i šaljivo poručio:

– Evo ti sloboda, pa ti sad razmisli kad ću ponovo da te zovem i kad ćeš ponovo da dođeš u emisiju!


Podsetimo, Ivana je nedavno priznala da ne može da se odbrani od udvarača, ali da joj uglavnom prilaze muškarci koji joj se ne svišaju.

– Bolje da ti ne otvaram poruke, sramota je šta sve šalju. Hoće svi da me žene, nudemi kako će da me vode tamo, vamo samo da se udam za njih- ispričala je Ivana.

Pogledajte gde živi Ivana Bogićević

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić