Login/Registracija

Pevačica priznala da je ANKSIOZNA, ne zna kako će da NASTUPA! A evo i da li će OPET UĆI U RIJALITI

Nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“, Sandra Rešić, nakon deset meseci provedenih u jednom rijalitiju, napokon se vratila u normalan život, a u emisiji „Grand Magazin“ podelila i prve utiske nakon izlaska.

– Nisam se još navikla na život na slobodi, imam neki strah od puno ljudi ,ne snalazim se dobro ni kako se koristi telefon (smeh) ali polako se navikavam– iskrena je bila pevačica i dodala kako kako nije očekivala da će povratak u realnost biti tako težak.

– Mislila sam da ću brže da se naviknem, ne znam šta se dešava, imam anksioznost, malo ne znam kako da se ponašam, ali sve je to normalno– objasnila je Sandra.

Ovom prilikom pevačica je rekla kako je ponosna na svoje učešće jer je dokazala kako je moguće opstati bez skandala i provokacija.

Iako se još uvek navikava na život van rijalitija, ne krije da jedva čeka da se vrati svom poslu, a voditelja je zanimalo i da li je istina da je potpisala novi ugovor da se vrati sledeće sezone.

– To nije istina, nisam potpisala ugovor da ponovo uđem. Sad iz ove perspektive ne znam ni da li bih to mogla opet– iskrena je bila ona.

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić