Login/Registracija

Pevačica napravila VELIKU PROMENU, svi se pitaju: „JE L’ TO ISTA OSOBA?“

Tokom pandemije nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“, Biljana Marković, prošla je kroz najteži, ali i najsrećniji period života. Za samo dve godine pevačica je uspela da se razvede, a ubrzo zatim se zaljubila u novog dečka sa kojim je prošle godine dobila sina Vasilija. 

Voljena i ispunjena i kao supruga i kao majka ne krije da uživa u životu, ali da joj nedostaje pevanje, te je nedavno najavila da se vraća na scenu, a sad je pokazala i da su pripreme uveliko počele.

Pored toga što je ubrzo nakon porođaja povratila devojačku liniju, sad je napravila veliku promenu koju niko nije očekivao i svoju tamnu kosu prefarbala u riđe, što je naišlo na podeljene reakcije njenih fanova. 

I dok jedni tvrde da joj je promena dobrodošla i da odlično izgleda, ima i onih koji smatraju da je kao plavuša, kako su je upoznali tokom takmičenja, pa i kao crnka bila lepša, kao i da ne mogu da je prepoznaju.

Nedavno je njen naslednik proslavio prvi rođendan, a povodom toga ponosni roditelji priredili su gala slavlje i sa fanovima podelili nekoliko fotografija na društvenim mrežama (VIŠE O TOME OVDE).

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić