Login/Registracija

Pevačica napravila VAŽAN KORAK, publika oduševljenja čeka REAKCIJU Goce Božinovske (VIDEO)

U poslednje vreme nije retkost da mlađi pevači obrade neki od popularnih hitova svojih starijih kolega i na taj način im daju novo ruho ili ih ponovo “ožive“.

Na taj korak odlučila se i nekadašnja učesnica takmičenja “Zvezde Granda“ Lena Čolak koja je odabrala da presnimi pesmu Goce Božinovske “U najboljim godinama“ koju je izdala za Grand produkciju.


Na originalan tekst Dragana Brajovića Braje urađen je nešto drugačiji i malo moderniji aranžman, a Lena je svojim glasom pokazala da je dorasla da peva jedan ovakav hit, što potrđuju i komentari publike.


“Ma bravo lepotice“, “Idemo kraljice“, “Svaka čast kako ti leži“ i mnogi drugi pozitivni komentari mogu se naći ispod ove obrade za koju je snimljen i spot.

Komplimenti nisu izostali ni od strane Leninih kolega, ponajviše saboraca iz takmičenja “Zvezde Granda“ koji su je podržali i podelili njen cover na svojim društvenim mrežama.


Međutim, ono što svi željno iščekuju jeste komentar originalnog izvođača ove pesme, Goce Božinovske, koja za sada, barem javno, još uvek nije iznela svoje mišljenje.

Šta vi kažete?Foto: Printscreen,
Autor: T. Bogavac