Login/Registracija

Pevačica ispričala NEPOZNATE detalje majčinog druženja sa Zlatom: „MENI VIŠE NISU SMEŠNE“

Nakon medijske pauze, bivša učesnica „Zvezda Granda“ Jelena Vučković rešila je uzme stvari u svoje ruke i više se posveti karijeri, što je svakodnevno savetuje i njena majka Goca Božinovska.

– Ne znam šta se to desilo, kao i uvek sa mnom pa sam se opet nešto povukla, ali nadam se da ću to sada da ispravim. Jednostavno takav period mi je naišao, ali sad će hvala Bogu biti novih pesama i spotova- priznala je Jelena.

Davne 2010. godine proslavila se učešćem u muzičkom šouu „Zvezde Granda“ koji je na nju ostavio mnogo uspomena, pa na iznenađenje mnogih otkrila koji period života pamti kao najlepši.

– Meni je učešće u takmičenju i ceo taj period najlepši u mom životu i često se prisetim mojih dragih koleginica, mnogo smo radile i putovale. Više smo se družile, nekada je tako bilo, a čini mi se zadnjih par godina kao da se ljudi slabije druže. Ta moja generacija 2010. je bila super, baš smo bili kao jedno i bili smo najjači, i to su sad sve kvalitetni i dobri pevači- prisetila se pevačica.

Međutim jedno od najjačih prijateljstava na estradi je svakako između njene majke Goce Božinovske i pevačice Zlate Petrović, koje traje već decenijama. Njihovo druženje izaziva veliku pažnju, a često podsećaju na dve vesele tinejdžerke, što je potvrdila i Jelena.

– Meni više nisu smešne (smeh). To je prijateljstvo koje se gradilo godinama i Zlata je sad već deo naše porodice. One su kao jedno, ma to je jedno ludačko prijateljstvo, ali moram da priznam da više volim sa Zlatom da pričam, sličnija mi je od mame, čak sa njom imam više tajni nego sa Gocom, koja me više kritikuje. Ma Zlata je moja druga mama!- istakla je nekadašnja takmičarka „Zvezda Granda“.

POGLEDAJTE I

Nekadašnja zvezda Granda i ćerka Goce Božinovske se SKINULA u BIKINI i pokazala IZVAJANO TELO (FOTO)

Foto: Z. K. Munja/ Instagram/ Printscreen,
Autor: J. Jović