Login/Registracija

Pevačica iskreno O PREVARI BIVŠEG DEČKA SA STARLETOM! „To je njegovo prokletstvo, ja ništa nisam izgubila“

Aleksandra Bursać neko je ko svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti. Retko priča o tome i ne eksponira svog partnera. Ono što je ipak poznato jeste da je pevačica bila u dugoj vezi sa dečkom koji ju je prevario sa starletom.

U emisiji „Zvezde Granda Specijal“ su je upitali da prokomentarište kako je prevazišla to, budući da je jako emotivna devojka.

– Jako sam emotivna, to je tačno. Taj period mi je bio težak, ali nekako sam to prosto pevazišla. Zato što sam se jako razočarala i valjda od svog tog šoka u datom momentu sve me je prošlo. Ne mogu da kažem kao da ga nisam ni volela, ali zaista me je mene to prošlo jako brzo – rekla je ona i dodala – Kao da sam utrnula.


– Kada pročitaš u novinama Tijana Ajfon, šta ti prvo padne na pamet? Kako si se zeznula – upitao je voditelj Siniša Medić.

– A ne, ne. Znaš kako, svako bira i mislim da je to njegovo prokletstvo što je takav. Desilo mu se to, izgubio je osobu, ja nisam ništa izgubila. Nek mu je sa srećom i to je to – istakla je ona, a voditeljka Vesna Milanović se nadovezala na ovo i rekla – To je stena moja, tako i treba sa muškarcima poput njega. Zaboraviš ga preko noći, a on neka pati tamo, sa svojom izabranicom.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: K. Stanković