Login/Registracija

Pevač otkrio da li su BOSANCI NAJBOLJI MUŽEVI i kako izgleda kad se sa pevačima nađe na FUDBALSKOM TERENU! (VIDEO)

Pevač Adnan Nezirov važi za jednog od zauzetijih pevača trenutno, te svakog vikenda nastupa i puni klubove širom sveta, a nedavno je imao i veliku turneju po Americi, te je sa nama podelio utiske nakon što se vratio sa puta.

– Ja sam bio u decembru u Americi i tamo je bilo sve normalno, uživao sam, tamo smo radili vremenski koliko smo hteli, dozvoljeno je bilo ljudi koliko je moglo da stane… Sad kad sam se vratio vidim da i ovde situacija počinje da ide na bolje – rekao je pevač koji se pohvalio da je spojio lepo i korisno, te da je pored posla našao vremena i za uživanje: – Pa naravno, uvek nađemo vremena, jer vikendom radimo i onda imamo celu sedmicu da radimo šta hoćemo i idemo u shoping, recimo ako sam na Floridi ili u Los Anđelesu da idemo na plažu, da se družim sa prijateljima, imam dosta prijatelja tamo jer sam već sedam puta bio u Americi.


Pevač je široke ruke, te se iz Amerike vratio sa brojnim poklonima.

– Ja sam kupovao svima koji su tražili, sebi naravno kupujem i uvek napravim grešku što ponesem dosta stvari, pa onda ponovo sve to moram da vučem, ali valjda ću jednom skontati da odem praznih ruku, pa da mi bude lakše kad se budem vraćao – kaže Adnan kroz smeh.

Poznato je da je pravi maher u fudbalu, a sada nam je otkrio da je planirao da se tome više posveti, ako posla zbog korone ne bude imao.

– Pa nisam razmišljao o tome, nego sam imao više vremena da se posvetim sebi i treninzima, nekim individualnim, tako da sam bio baš u dobroj formi, pazio sam i šta jedem, a ovako kad počne posao jede se šta se stigne… Sad sam se malo i ubucio, u Americi sam se ugojio nekih 5 kilograma – priznao je pevač, pa otkrio kako to izgleda kad se sa kolegom Enesom Begovićem nađe na terenu:


– Sa Enesom sam igrao fudbal, igrali smo termine, ne samo Enes već je bilo dosta kolega pevača. Enes se povredio, pokidao je Ahilovu tetivu, ja nisam bio na tom terminu, ali sam čuo i to je jedna od gorih sportskih povreda. Enes nam je sad selektor, nije više saigrač – kaže pevač.

Ceo intervju sa Enesom i šta on kaže na to što se piča da su Bosanci najbolji muževi pogledajte u videu ispod teksta!

Foto: Z. K. Munja/Luka/Munja,
Autor: D. Bukovčić/J. Jović