Peva OKORELE NARODNJAKE, a za njene muzičke početke zaslužan je OVAJ POZNATI ROKER

Pored velikog pevačkog talenta koji poseduje, nekadašnja učesnica takmičenja “Zvezde Granda“ i vlasnica hita “Žena od sultana“ Tijana Em odlično svira gitaru.

8242d258ed10cd5bfcb8f235a92289bd475ae857

Kao devojčica razmišljala je samo o školi, a bilo koja vrsta sporta nije dolazila u obzir. Međutim, mama je insistirala da se Tijana pored škole bavi nečim- Pošto nisam volela sport, mama me je pitala da li hoću bar neki instrument da sviram. Ja sam razmislila i rekla da želim gitaru. Bilo joj je čudno što nisam odabrala klavir ili tako nešto, ali gitara je bila moj izbor- ispričala je Tijana.

Tada su se njeni roditelji raspitivali gde bi mogli da upišu jedanaestogodišnju ćerku na časove gitare, i tako je Tijana završila kod člana jednog popularnog rok sastava-  Skoro četri godine sam išla na privatne časove kod Mikice iz grupe “Smak“ u Kragujevcu. Tu sam i saznala da znam da pevam- otkrila je pevačica pa objasnila kako se do dogodilo.

b1c822d3e36d57cd7a62266516bef67b6fe1683f

– Jednom prilikom sam skidala neku pesmu Kristine Agilere i pevušila sam je. Kada je Mikica čuo naterao me je da pustim glas, iako sam imala tremu, i ubedio me da znam da pevam. Tada mi je naredio da idem na javne časove gde sam i svirala i pevala i tako sam i zavolela pevanje.

POGLEDAJTE I:

NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA TIJANE EM: Od devojčurka do „žene od sultana“ (FOTO)

Foto: Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac