PALE UVREDE Ana optužila Đorđa da se „uvlači“ Jeleni, a onda se posle rokerovog odgovora dobro zamislila (FOTO)

U ovom duelu glasove su ukrstili Martinijan Kirilovski, Jelenin kandidat i Armin Jusufović, Marijin takmičar. Prvi se predstavio pesmama „Nisam te zbog lepote voleo“ Željka Joksimovića i „Kremen“ Dina Merlina, dok je Armin otpevao pesme „Anđeo čuvar“ Saše Matića i „Mene ništa ne vadi“ grupe Miligram. Glasovima je odlučeno da oba kandidata idu u baraž, jer Ana Bekuta nije želela da glasa.

„Sramota“, viknula je Jelena nakon što je primetila da Ana nije glasala. „Ja ne mogu da verujem da nisi dala glasove njima dvojici. Bilo je takmičara koji su dobijali po glas ili dva, ali oni sa ovakvim talentom da nemaju nijedan glas od tebe, ne mogu da razumem“, iščuđavao se Đorđe sa kojim se Jelena složila.

920936c97ef0a92438228c5f9bdbeee193179a0e

„Martinijane, prva pesma je bila dobra, ali je zato druga bila skandalozna. Armine, prva pesma takođe dobra, a drugu bolje da nisi ni pevao“, počela je Ana da obrazlaže svoju odluku da ne glasa, pa nastavila da se obraća kandidatu broj jedan. „TI uvek pevaš isto. Postao si dosadan i moraš pod hitno da menjaš nešto u svom pevanju. Falševi su ovde i najmanji problem“, rekla je Ana.

„Šta treba da menja? Misliš da menja stil? Pa, to je njegov način pevanja i zašto bi ga menjao. Zašto ti pevaš isto već 150 godina?“, skočila je Jelena u odbranu svom kandidatu. 

„Ljubavi, bitni su oni, a ne mi. Ne treba mi da se peglamo između sebe“, obratio se Đorđe Ani. „Ajde, uvuci se još malo Jeleni u bubrege. Svi smo primetili da joj se uvlačiš“, optužila je Ana Đorđa da se uvek dodvorava Jeleni.

d920b6a24572017cc491c245f03f16e07f8d9747

„Ovde ako se slažeš sa Jelenom, nešto nije u redu sa tobom, ali ako si protiv Jelene, dobićeš aplauz“, zaključila je Jelena. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: M.Jeremić