Login/Registracija

Oženio se Dženan Rakić: Svadbeno veselje održano na romantičnoj lokaciji, mladin stajling zasenio prisutne (VIDEO)

Ovogodišnji finalista i roker koji je ostavio upečatljiv trag u „Zvezdama Granda“, Dženan Rakić juče se zarekao na večnu ljubav svojoj izabranici Emini.

Nakon višemesečne borbe u takmičenju, Emina mu je bila najveća podrška koja nije propuštala da ga bodri iz prvih redova, a nakon finala par je imao vremena da s eposveti organizaciji venčanja koje je održano u Bihaću.

888

U krugu porodice i prijatelja, izgovorili su sudbonosno „Da“, nakon čega je žurka nastavljena u baru na obali reke Une gde su se gosti veselili do kasnih sati.

Za ovaj poseban dan, mlada je zablistala u dugačkoj beloj venčanici koja je savršeno naglasila njenu vitku liniju, dok je mladoženja u svom stilu odabrano bordo odelo.

iosj

Slavlju su prisustvovale i Dženanove kolege iz takmičenja, a veliko iznenađenje bilo je pojavljivanje Željka Trbojevića koji je iz Engleske doputovao u Bosnu kako bi uveličao veliki dan svog prijatelja.

Captureoiz

Podsećamo, za Grand, Dženan je otkrio da li mu je supruga ljubomorna na obožavateljke.

Ona mi je bila podrška kroz celo takmičenje, zadovoljna je mojim plasmanom. Posle finala me je utešila i poželela sreću. Volim da se šalim na temu ljubomore. Svesna je mog posla i da su žene moja publika. Zna ko sam i šta sam i svesna je da je to samo moja publika– izjavio je Rakić, a sve detalje svadbe pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO- Najgori nastupi u „Zvezdama Granda“:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić