Login/Registracija

„OVO ZNA DA UDARI U GLAVU“ Takmičari otkrili sa čime su se susreli otkad su postali popularni (VIDEO)

Miloš Kovačević i Nenad Osmanović našli su se u duelu na velikoj sceni „Zvezda Granda“ i oduševili stručni žiri i publiku i sasvim zasluženo dobili svih šest glasova i direktno se plasirali u naredni krug, a sa nama su podelili prve utiske posle nastupa.

– 6:6 smo možda i očekivali, ali da zajeno prođemo, to nismo… Imam mnogo narodnjaka i dobrih pevača, velika je konkurencija – rekao je Miloš sa kojim se i Nenad u potpunosti složio.


Ogromnu popularnost stekli su u takmičenju, a kako su nam rekli na to se još uvek navikavaju.

– Ima devojaka… Sad smo prepoznatljivi, izađemo u grad pa se svi slikaju sa nama, baš je lep osećaj, ali možda će nam jednog dana dosaditi – rekao je Nenad.

– Ja bih voleo da je malo slabije što se tiče svirki, radi se svaki drugi dan, a moglo bi i svaki dan da se radi da mi hoćemo. Jedva izdržavamo, posla preko glave – tvrdi Miloš.

Međutim, pored komplimenata na račun pevanja pale su i kritike zbog kašnjenja na probe.

– Ja imam problem sa tim, ustanem na vreme, sve obavim, ali uvek se nešto desi, pa se vraćam, valjda mi što smo blizu, mi kasnimo, ali rekao sam da neću, od sada prvi dolazim- kaže Miloš.


Tvrde da im popularnost nije udarila u glavu i da će dati sve od sebe da dođu do finala.

– Ovo zna da udari u glavu, ali ja mislim da je najbolje da se spremamo kao da je sad prvi krug, pa šta bude… Nikad se ne zna, dobri su pevači – priča Miloš.

Ceo intervju sa Milošem i Nenadom pogledajte u videu ispod teksta!

Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena,
Autor: D. Bukovčić