Login/Registracija

OVO SU SVI DETALJI SVADBE: Kaća Grujić sprema gala slavlje za koju će izdvojiti basnoslovnu sumu novca!

Pevačica Katarina Grujić 2. juna pravi veliku svadbu sa suprugom Markom Gobeljićem, kao i crkveno venčanje, a tim povodom napraviće gala proslavu. Pevačica i njen suprug neće štedeti i spremni su da izdvoje basnoslovnu sumu kako bi sve bilo na nivou, te su se već pobrinuli za najbitnije detalje: vrhunski orkestar, bogat meni i čak tri venčanice koje će pevačica promeniti. 

– Ništa me ne pitajte, videćete da li ću biti mnogo nervozna ili neću. Nema treme, prošle godine smo odradili građansko venčanje, možda je tada bila veća, jer sam i bila trudna. Sada je ostala crkva i ta velika žurka. Jedva čekam, pripremila sam tri venčanice, sve je gotovo, torta, dekoracije… Jedino nas gosti zezaju, neki se dodaju, neki oduzimaju, tako da će tu možda biti problema, ali Bože moj kada dođe taj dan mislim da će sve biti savršeno – rekla je pevačica za „Blic“ i dodala:

– Sofronijević je naravno zadužen za veselje, a uzeće i moje kolege mikrofon da otpevaju svi po malo. Hrane će biti za svačiji ukus, i za vegetarijance, i riba, meso, salate. Jednom se udajem i poslednji put.


Na pitanje novinara koliko je novca izdvojila za venčanice, pevačica je kroz šalu kratko rekla:

– Puno košta.

Foto: Instagram,
Autor: D. Bukovčić