Login/Registracija

Ovo su NAJUZBUDLJIVIJI momenti iz emisije, a da li je Dara ušla u trku za najzabavnijeg gostujućeg člana? (VIDEO)

Sigurni smo da ćete se složiti da je večerašnja emisija bila i te kako uzbudljiva! Sa Darom Bubamarom kao gostujućim članom smejali smo se do suza, ali i radovali kada je pojedinim takmičarima svojim glasom pomogla da ne ispadnu iz takmičenja.

Možda i najjači utisak iz emisije je takmičarka koja je uspela svojom upornošću da prođe dalje, a u studiju su svi skočili na noge kada je prišla Darinom stolu i zapevala joj, nakon čega se pevačica popela na sto i nogom pritisnula taster. Đorđe David nije bio oduševljen šouom koji je ova kandidatkinja priredila, a kada je htela da ga poljubi Džordž je bežao po studiju kao da ga đavo juri OVDE.

aa1df42950f9d3ccd711b97a8368339a2df54075

Poznato je da Jelena i Viki tokom emisije često umeju da se „zakače“, a koleginice su se ovoga puta raspravljale ko je više seksi od njih dve. Jelena je jednog takmičara pitala šta misli o globalnom zagrevanju, dok je za drugog prokomentarisala da izgleda kao pevač Milan Dinčić Dinča, samo na steroidima OVDE.  Ponovo smo imali prilike da vidimo kandidate koji su se i ranije takmičili, a devojka koja je prethodne sezone bila kod Marije u timu na scenu je izašla samouvereno, a kad joj je Jelena pohvalila haljinu, takmičarka je na iznenađenje svih zauzela gard i prokomentarisala kako diva sigurno misli da je loše pevala, obzirom da je komentar imala samo na njen izgled OVDE.

Ko je od kandidata prošao u drugi krug pročitajte OVDE.

U nastavku pogledajte celu emisiju i sami odaberite vaš omiljeni momenat iz emisije:

https://youtube.com/watch?v=n4Vm-NS94Z4




Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: M. Jeremić