Login/Registracija

Ovo sigurno niste znali: Džejla Ramović snimila spot na setu najpoznatije serije na svetu (FOTO)

DZEJLA RAMOVIC ZG SNIMANJE 15022023 FOTO MUNJA 29 ok

Pobednica „Zvezda Granda“ Džejla Ramović nedavno je obradovala publiku pesmom „Kazamat“ koja je oduševila sve već na prvo slušanje.

Osim kvalitetnog zvuka i emotivnog teksta, mnogima je za oko zapao i set gde su snimani kadrovi za novi spot.

Kako već nekoliko godina živi u Španiji, odlučila je da baš tu snimi kadrove, ali malo ko zna da je na istom setu snimana i jedna od najpoznatijih serija na svetu „Squid Game“.

Kalpe je mesto u Španiji gde se nalazi stambeni kompleks koji se sastoji od pedeset stanova, a svaki zid zgrade obojen je neobičnim bojama koje privlače veliku pažnju.

Capture 17

Do svakog stana se dolazi posebnim stepenicama, a sve izgleda kao mali lavirint. Stanovnici ovog kompleksa u krugu imaju sve, od saune i restorana do posebnih pogodnosti.

Džejla je sa ekipom u ovom mestu provela tri dana dok su snimali spot, a i sama je priznala da je oduševljena kako je video na kraju izgledao.

Capture 18

Podsetimo, Džejla je nedavno javno pohvalila koleginicu Aleksandru Prijović za koje je imala lepe reči.

-Mom srcu je najdraže to što radi Aleksandra. Ona samo ima toliko pesama, koje su stvarno sve hitovi i ima stvarno jaku ekipu. Kapa do poda, ja nju stavrno volim i privatno i ona to zna, a novi album je fantazija – rekla je ona.

BONUS VIDEO – Džejla o ljubavi sa vaterpolistom:

PRIČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/youtube,
Autor: A. Milinković