Login/Registracija

„OVO SE ZOVE POBEDA“ Zbog 160 kilograma nije izlazila iz kuće, danas SLAVI

Sa samo 22 godine Krstinja Matanović imala je 160 kilograma, ogroman teret i pritisak okoline da smrša. Iako je i sama to želela, nije mogla sve do momenta kada se pojavila u „Zvezdama Granda“ i dobila komentar od Marije Šerifović da će „progutati“ pevačice koje lošije pevaju i pristojnije izgledaju. 


Od tad kreće njen inat i borba da što pre skine kilograme, pogotovo kada se vratila u rodnu Podgoricu gde zbog grdnje pop pevačice nije smela da izađe na ulicu.

– I ranije sam slušala kako su me ogovarali i govorili da ništa neću uraditi, da nikad neću smršati. I onda sam se odlučila da ne izlazim iz kuće. Bila sam mnogo vezana za majku, svi su ocu govorili da to neće izađe na dobro. Recimo, ako je ona bolesna ja ne izlazim napolje da se igram sa decom, sedim pored majke i držim je za ruku. Kada se upokojila, moj spas i uteha bila je hrana i tako je sve otišlo u nedogled – istakla je Krstinja za Grand i otkrila da je operacija smanjenja želuca bila jedino rešenje.

– Kada se odlučite za ovakav posao, znate da će vam to fizički pomoći, ali naravno da je psihički bilo najviše teško. verujte da sam dolazila do situacija kada kažem sebi zašto sam ovo uradila. Prevelik broj kilograma sam imala, mogla sam mnogo da pojedem, a onda dođem do toga da mogu da uzmem samo dva, tri zalogaja. Uopšte nije bilo svejedno. Međutim, sada sam se već navikla – priznala je pevačica i dodala da svaki naredni dan slavi. 


Prezadovoljna rezultatom nakon operacije želuca i skidanja viška kožel, kojoj se nedavno podvrgla, danas ponosno šeta svoju novu figuru i ne libi se da pokaže svoje obline. 

– Ovo se zove pobeda – istakla je Krstinja uz fotografiju od pre nekoliko godina i sad i dodala da se tu neće zaustaviti. 


BONUS VIDEO

Foto: Instagram/Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić