Login/Registracija

OVO SE ČEKALO: Ekskluzivni kadrovi sa SNIMANJA SPOTA Nemanje Đurđevića: „Spremite se za VATROMET“ (VIDEO)

Šarmantni učesnik prethodne sezone „Zvezda Granda“, Nemanja Đurđević, ostao je upamćen kao jedan od najpozitivnijih takmičara koji uvek znao kako da ceo studio podigne na noge, a već mescima unazad svi se pitaju kada će objaviti novu pesmu.


Iako mu je finale izmaklo za dlaku, o njegovom moćnom vokalu i smislu za bavljenje muzikom svedoče pozitivni komentari već ostvarenih zvezda na njegov račun, a nakon vrednog rada došlo je vreme da obraduje svoje simpatizere.

– Stigao sam do polufinala, posle toga sam ostao u Grandu da radim i sada najviše sarađujem sa našom produkcijskom kućom. Radimo punom parom i napokon je došlo vreme za novu pesmu– rekao je Nemanja za naš portal.  


Za svoj prvenac angažovao je proveren tim saradnika sa kojima kako tvrdi: „Nema greške“, a ekipa portala Grand.Online imala je ekskluzivnu priliku da prisustvuje ekranizaciji ovog projekta.

– Pesma se zove „Vatromet“, autori su Saško Nikolić koji je radio aranžman i Milan Miletić koji je bio zadužen za muziku i tekst. Spot je radio Dušan Šljivić, najbolja ekipa. Spremamo se za pravi vatromet– najavio je Đurđević.


Još tokom takmičenja, talentovani pevač je pokazao da se sjajno snalazi kada je scenski pokret u pitanju, pa nije bilo sumnje da će mu snimanje spota ići od ruke.

Nemanja će svoju pesmu premijerno predstaviti u emisiji „Zvezde Granda Specijal“, koja se emituje u nedelju od 13-16 časova na Prvoj televiziji, a do tada zavirite u delić onoga što vam je pripremio.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić