Login/Registracija

OVO NIJE OČEKIVAO: Uroš Živković na audiciji za „Zvezde Granda“ ODBRUSIO POPOVIĆU (VIDEO)

Još 2014. godine prvi put je zapevao pred Sašom Popovićem na audiciji za takmičenje „Zvezde Granda“, a sada nakon osam godina pevač Uroš Živković je jedan od najtraženijih i najpopularnijih mladih izvođača na domaćoj sceni.

Sa samo šesnaest godina imao je hrabrosti da otpeva izuzetno zahtevnu pesmu Saše Matića „Svako ima onog kog nema“, ali na žalost njegov glas je bio nezreo i dečački.

 Zato je Popović, kao i uvek nepogrešivo ocenio, da Uroš treba da sačeka još jednu godinu i onda pokaže svoj talenat na Grandovoj sceni u ovom muzičkom takmičenju.

– Ti si bio u Zvezdicama. Sad ti malo mutira glas, ajde da sačekamo još godinu dana, treba ti malo iskustva. A možda te i stavim sad u takmičenje, videću- bilo je prvo što mu je Saša rekao, a Uošev odgovor zatekao je sve, pa i samog Popovića.

– Razmisli!- poručio je Živković samouvereno, što je Saleta ozbiljno nasmejalo.

Iz ove perspektive Uroš je svestan da je napravio ogroman napredak kada je reč o glasu i da su mu „Zvezde Granda“ donele popularnost kakvu nije mogao ni da sanja.

Iako put to vrha nije bio lagan, pevač se sa osmehom seća tog perioda.

– Baš dugo nisam gledao svoju audiciju, sećam se da je mama snimala to telefonom. Čuje se po glasu da sam bio u pubertetu, pevao sam kroz nos, katastrofa- prisetio se Uroš u emisiji “Zvezde Granda Specijal“.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović