Login/Registracija

OVO NIJE OČEKIVALA Bekuta se POBUNILA zbog koleginice: „Ona MINIRA moje kandidate“

Duel dve fantastične devojke, Nine Đumić iz tima Ane Bekute i Anđele Petrušić iz Marijinog tima, sudeći po reakcijama žirija i krajnjeg rezultata, bio je i više nego fenomenalan.

Direktno u naredni krug, osvojivši svih šest glasova, plasirala se Anđela, dok je šesti glas za dlaku izbegla Nina koja će se ove večeri sa pet osvojenih tastera podrške boriti u baražu.

– Obe ste preslatke, nasmejane i vedre- zaključila je Viki koja je glas dala i jednoj i drugoj takmičarki, a izgleda da se desilo i to da se Mili prvi put usaglasio sa Violetom.

– Mislim da ću se prvi put složiti sa Viki kada je reč o Marijinom kandidatu. Imaš izgled, imaš glas, ali to nekako deluje sve dosadno, sve imaš, ali nisi nigde krenula. Dao sam ti glas zbog potencijala koji imaš- istakao je Mili koji je dodao da Anđela fantastično izgleda i tačno peva.

Pohvale su stigle i na račun mentora ovoga put, i to posebno za Anu Bekutu kada je reč o izboru pesama za svoje kandidate.

– Moram da pohvalim Anu zbog izbora pesama, ona stvarno donese uvek nešto što nikada nismo slušali ovde- rekao je Sale, budući da je Bekutina kandidatkinja pevala pesmu Radmile Karaklajić.

Nakon Snežaninog izlaganja da je Marina takmičarka mnogo više po njenom ukusu, Ana se pobunila.

– Snežana minira moje kandidate! Minira!- dobacila je Ninina mentorka.

Pre Bosančevog komentarisanja unapred su usledili napadi pod strane Sneške i Viki, da ni ovoga puta neće komentarisati iskreno.

– Snežo stvarno te volim i poštujem, ali nemoj da dobacuješ dok pričam. Popoviću i meni je odmah došao pritisak u normalu- istakao je aludirajući na Ninino pevanje i dao da ništa dosadnije nije čuo od numera takmičarke iz Marijinog tima te da je jedva izdržao njeno izvođenje.

Međutim, Ceca se nije složila sa njim te je istakla da je oduševljena i jednom i drugom takmičarkom kojima je i dala svoj glas podrške.

Usledila je i debata oko repertoara mlade Anđele koja je pevala numere „Ona nekad“ i „Daire“, te je Marija kao njen mentor donela zaključak.

– Ništa, razmotrićemo sve ovo Anđela, pa ćemo sledeći put da bljujemo vatru, da žongliramo, da se skidamo u kupaće kostime! Dobro si pevala- poručila joj je mentorka.

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović