Login/Registracija

OVO ĆE DA GRMI: Uroš Živković i Tamara Milutinović najavili DUETSKU PESMU! (FOTO)

Pevač Uroš Živković tokom gostovanja u emisiji „A sad malo mi“ nedavno se izleteo i sasvim slučajno otkrio da snima duet sa Tamarom Milutinović, dok je njegova koleginica tvrdila da ova informacija nije tačna i da se on samo šalio. 

Međutim, konačno je potvrđena ova informacija, njih dvoje su snimili duet koji će uskoro ugledati svetlost dana, a oni su se oglasili na društvenim mrežama i otklrili detalje pesme koja će sasvim sigurno biti veliki hit, jer su u pitanju ova dva fenomenalna pevača.

– Koliko jedva čekam da čujete pesmu na kojoj dugo radimo. “NIJE REALNO” koliko je dobra, mislim da ne postoji rečenica kojim bih mogao da vam prenesem ovaj osećaj koji imam trenutno. Uskoro javljamo datum – poručio je pevač uz fotografiju na Instagramu.

– Dugo nisam imala ovakav osećaj kada je u pitanju nova pesma, gorim od sreće i ne mogu da dočekam da je čujete! Sa ponosom konačno mogu da kažem da pesma stiže i mnogo ćete je voleti! “NIJE REALNO” – dodala je Tamara.

Ako je suditi po onome što su napisali u opisu fotografije numera će nositi naziv „Nije realno“, a nama ostaje da sačekamo još malo do izlaska nove pesme koja će verovatno biti nezaobilazan hit u svim klubovima.

„Jedva čekamo“, „To će biti hit“, „Bravo“- bili su samo neki od mnogobrojnih komenatra njihovih fanova.

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: D. Bukovčić