Login/Registracija

​Ovako Semir Jahić i Naida Bešlagić uživaju u Americi (FOTO)

Semir Jahić i Naida Bešlagić se već neko vreme nalaze na turneji u Americi gde obaraju sve rekorde po klubovima i diskotekama. Ove popularne zvezde „Granda“ već su održale nekoliko zapaženih nastupa u Čikagu, Sent Luisu i Dalasu, a spektakularno druženje sa publikom očekuje ih i u naredne dve nedelje. U slobodno vreme Semir i Naida sa svojom ekipom, koja ih prati na turneji, obilaze gradove, idu u šoping i uživaju u mnogobrojnim ekskluzivnim restoranima.

Semir se na svom Fejsbuk profilu pohvalio kako izgleda njegov boravak u zemlji snova i sa fanovima podelio fotografiju iz čuvenog oblakodera Vilis u Čikagu, gde stoji na staklenoj platformi na visini od 500 metara iznad zemlje. Isto je uradila i Naida, a kako to izgleda pogledajte u fotografijama ispod.

U sklopu turneje Semir je uspeo da iskoristi pauzu od nastupa i poseti i Ajovu i muzej posvećen glumcu Džonu Vejnu.

Sudeći po fotografijama Semir i Naida uživaju u svim čarima „preko okeana“.

Novi koncerti u Americi Semira i Naidu očekuju već ove nedelje, 23. septembra u Feniksu u Arizoni, a potom se raspevani karavan 23.septembra seli u Solt Lejk Siti. Očekuje ih nastup i u Las Vegasu 28.septembra, a poslenja destinacija na američkoj turneji biće Atlanta, gde ih čeka veliki broj fanova, koji su već osigurali svoje ulaznice za spektakl popularnih zvezda „Granda“.

Tekst: I.A. Foto: Privatna arhiva