Login/Registracija

„OVAJ ZAGRLJAJ JE TRAJAO PREDUGO“: Jelena prozvala Đorđa i Papa zbog prisnosti, pa zbog Nevene ušla u PREPIRKU sa Bosancem (FOTO)

Večeras su u duelu glasove ukrstili i Nevena Stojković, takmičarka iz tima Ane Bekute i Jovan Pap, čiji mentor je Đorđe David. Nevena je u dugovoru sa svojom mentorkom otpevala pesme „Zar je svemu kraj“ Verice Šerifović i „Kuća laži“ Lepe Brene, dok je Jovan izveo numere „Kad zaboraviš juli“ grupe Bijelo Dugme i „Kome se raduješ“ YU grupe. Nakon nastupa žiri je glasao, a Bosančevim glasom odlučeno je da Jovan Pap ide direktno u peti krug.

Đorđe David je vrisnuo od sreće kada je video rezultate glasanja i odmah potrčao na scenu da zagrli svog kandidata. „Moram da primetim da je zagrljaj između Đorđa i Papa trajao duže nego što je to normalno“, primetila je Jelena. 

„Ja sam imao neki osećaj kada je ovaj dečko u pitanju i bio sam u pravu“, rekao je Džordž. „Nevena, svaka čast za prvu pesmu. Sve čestitke tvojoj mentorki. Trebalo je hrabrsoti da joj daš ovako tešku pesmu da peva, dok je druga bila dosta lakša“, rekao je Bosanac i dodao da Jovan nije bio dobar u prvoj pesmi, ali da je u drugoj pokazao da je „pečen“ pevač.

„Ne bih se složila sa Bosancem da je druga pesma laka. Ona je koska i veliki su intervalski skokovi, a sve vreme je visoka“, rekla je Jelena, a Popović se složio sa njom. „Pape, ti si konačno pronašao sebe. U tebi je čucao jedan mali Pap, koji je čekao da izađe iz ormara. Bio si odličan i zasluženo si prošao dalje“, dodala je Jelena. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: M.Jeremić