Login/Registracija

OTVORILA DUŠU Ana Bekuta o navodima da je Mrka vara, a onda progovorila i o razvodu braka sina Igora (FOTO)

Folk diva Ana Bekuta oglasila se u vezi pojedinih natpisa u medijima i otvoreno progovorila o njenom odnosu sa Milutinom Mrkonjićem sa kojim je u skladnoj zajednici već sedam godina.

 „Evo neki dan nas je nasmejala vest da on mene vara. Natpisi me ne bole, ali moram da kažem da smo i Milutin i ja uspešni u svom poslu, ja dobro zarađujem, dok on ima svoj prihod i tu nema apsolutno nikakvog intresa. Ljudi moji, mi ne možemo biti verniji jedan drugom nego što jesmo i bez papira. Nisam htela da se udajem za Milutina i to je bila moja odluka, a venčaniji ne možemo biti, nego što smo svih ovih godina. Poštovanje, razumevanje i podrška u svakom smislu postoji i sa moje i njegove strane i funkcionišemo kao tim“, rekla nam je popularna pevačica.

Ona se podsetila vremena i kada je sa 17 godina rodila sina Igora. „Tu priču koja se opet vrti ovih dana sam ispričala kao svoju ispovest. Trebalo mi je puno hrabrosti za to, a kamoli za rođenje deteta u 17-oj godini u to vreme i u tako maloj sredini gde sam živela. Mene nikada nije zanimao svet, uvek sam se držala one tiha voda breg roni. Nije me zanimalo tada da li sam hrabra, zanimao me je život i htela sam mladim ženama, koje su prolazile kroz sličnu situaciju kao ja, kažem da postoji razlog zašto nam se neke stvari dešavaju i da samo pratimo svoje srce, kao i da svoje biografije pišemo sami. Nisu me zanimale priče drugih, jedini koji su imali pravo da kažu nešto je moja porodica“, bila je iskrena Ana.

Ana je prokomentrisala i razvod braka kroz koji je prošao njen sin. „Htela sam da sačuvam taj brak zbog unučadi, ali nisam uspela i pustila sam da taj brod ide kuda je krenuo. Njih dvoje zaista vaspitavaju Sonju i Branka, a ja sam uvek tu da poguram kad zapne“, zaključila je ona. 

Foto: Instagram/Z.K.Munja,
Autor: Grand Online